DSC04379

Solopizza Xàtiva

Centelys

Centenars d’estudiants desplaçats de tota la comarca han acudit aquest divendres a la IV Fira de l’Estudiantat d’Ontinyent organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent. La celebració de la II Fira d’Ensenyaments Especials, prevista per a aquesta vesprada, ha quedat ajornada davant les previsions meteorològiques adverses anunciades per l’Agència Estatal de Metereologia (AEMET).

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que visitava la Fira junt al regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava el fet que “Ontinyent unisca la seua vocació d’exercir una capitalitat amable a la comarca junt a l’aposta com a ciutat educadora, per a ser una volta més epicentre del món educatiu a La Vall d’Albaida”. Óscar Borrell explicava que “Per a l’alumnat de secundària és molt positiu tenir un espai en el qual poder conèixer tota l’oferta educativa que tenen al seu abast per a continuar amb la seua formació. Hem volgut oferir aquest espai en un entorn agradable i motivador”, manifestava.

Entre els participants de la fira es trobaven 6 instituts públics: el Jaume I, l’Estació i el Pou Clar d’Ontinyent; el Josep Segrelles d’Albaida, l’IES Muro d’Alcoi i l’IES Batoy d’Alcoi. La universitat estava representada pel Campus d’Ontinyent-Universitat de València; la Universitat Jaume I  i la UNED. A més, també estava present l’Escola Oficial d’Idiomes; el Centre Públic per a Persones Adultes Sant Carles; l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida (APCVall); el Centre d’Inserció Sociolaboral “El Rogle”; el Consell Local de la Joventut; i quatre academies d’idiomes.  A més, les regidories de Dona i Igualtat i de Joventut han participat també a la fira amb un estand.

Com en edicions anteriors la Formació Professional, junt amb els estudis universitaris, ha tingut un especial protagonisme.  Al llarg del matí, la IV Fira de l’Estudiantat ha rebut la visita de centenars d’estudiants. L’alumnat d’alguns col·legis com la Concepción; Pureza de Maria i Santa Maria així com l’institut Josep Segrelles han organitzat visites per conèixer l’oferta educativa.

WhatsApp Portal de Xàtiva