El Departament de Salut Xàtiva Ontinyent es concentra per una assistència sanitària segura

275

Solopizza Xàtiva

Després de la decisió d’un jutjat de Castelló que ha provocat el tractament amb ozonoteràpia d’un pacient ingressat per COVID19 en l’Hospital La Plana de VilaReal (Castelló), la junta de personal del centre sanitari va convocar per a hui una concentració per a demanar una assistència sanitària que responga a criteris de seguretat, evidència científica i eficàcia per a esta malaltia.

A esta convocatòria s’ha adherit altres centres hospitalaris i departaments de salut.

A les 12 hores de hui ha tingut lloc una concentració de professionals de la salut de 5 minuts de duració, a les portes de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. La convocatòria realitzada per la Junta de Personal del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent ha comptat amb l’adhesió de l’Equip directiu del mateix i s’ha donat també en distint altres centres hospitalaris i centres de salut com l’Hospital d’Ontinyent, Hospitals de la Ribera, Gandia, Requena, València La FE i Clínic.

Acompanyem àudio de la lectura del manifest que una portaveu de la Junta de personal ha donat lectura davant de poc més de mig centenar de professionals i alguna persona usuària que s’han manifestat.

WhatsApp Portal de Xàtiva