Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

  • En el marc de les operacions efectuades per la Guàrdia Civil de Carlet, Ontinyent i Castelló, s’ha procedit a la detenció de 10 persones i una altra investigada, per la seua implicació en delictes contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric
  • En aquestes operacions s’han intervingut tota classe de material per al cultiu de marihuana (aires condicionats, ventiladors, balastos, humificadors, etc.), plantes de marihuana, cocaïna, heroïna, diners en efectiu i dues armes blanques

La Guàrdia Civil de Carlet i Ontinyent en els serveis d’evitar el tràfic de drogues, han desenvolupat dues operacions, procedint a la intervenció de més de 900 plantes de marihuana i s’han detingut a 10 persones per delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Aquestes actuacions es troben emmarcades dins del pla de resposta policial al cultiu i tràfic il·legal de marihuana i els beneficis d’aquest, així mateix com en el pla operatiu de resposta policial al tràfic minorista i consum de drogues, llocs i locals d’oci i diversió que la Guàrdia Civil ve desenvolupant en la feina de casa de prevenció de la delinqüència i seguretat ciutadana.

El mes d’abril passat, la Guàrdia Civil de Carlet va tindre coneixement que, persones de diferents parts de la província de València s’estaven desplaçant a un barri de la localitat de Carlet per a adquirir marihuana.

L’operació es va desenvolupar en dues fases. En la primera es van realitzar 10 entrades i registres amb la confiscació de més d’11.000 plantes de marihuana i la detenció de 6 persones de nacionalitat espanyola, amb edats compreses entre 19 i 65 anys. En la segona fase duta a terme el mes d’octubre passat, es van realitzar 4 registres, on es van intervindre 650 plantes de marihuana, així com tota classe de material necessari per al cultiu de marihuana (aires condicionats, balastos, filtres d’aire, humificadors, etc.) i la detenció de 3 persones de nacionalitat espanyola, amb edats compreses entre 21 i 52 anys.

Les diligències han sigut entregades en els Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Carlet.

A més d’aquesta operació, la Guàrdia Civil d’Ontinyent va desenvolupar una altra operació paral·lela. En què els agents van aconseguir descobrir un habitatge en la localitat d’Alfarrasí que es dedicava al cultiu de marihuana així com a la venda a la menuda de substàncies estupefaents.

El 28 d’octubre els investigadors van realitzar un registre en el municipi d’Alfarrasí, trobant 297 plantes de marihuana, 2 kg de marihuana llesta per al seu consum, 8 gr de cocaïna, 2.7 gr d’heroïna, balances de precisió, 2 navalles automàtiques, tota classe de material necessari per al cultiu “indoor” de marihuana i 170 euros en efectiu.

L’operació va acabar amb la detenció d’un home de 47 anys d’edat, i nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 d’Ontinyent.

També destaquem per la Guàrdia Civil de Castelló, que el passat dia 25 d’Octubre es va investigar a un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la salut pública. Els agents van intervindre 15 kg de cabdells de marihuana.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d’Alzira.

WhatsApp Portal de Xàtiva