Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Segons l’informe de la direcció de Salut Pública amb data de dilluns passat 13 de setembre, la incidència acumulada de covid19 a 14 dies segueix el seu descens progressiu en el departament de salut Xàtiva-Ontinyent.

Per comarques, este informe situa a la Costera en la incidència més alta amb una IA (a 14 dies) de 170,9, seguida la Canal de Navarrés 95’7 , la Vall d’Albaida amb 75’9 i amb la incidència més baixa les poblacions de la Ribera Alta adscrites al departament que registren una IA de 28’5.

Quant a les persones que es contagien actualment en el departament, Salut Pública indica que el grup d’edat entre els 10 als 29 anys són el grup majoritari en estos últims dies suposant el 18% dels contagis actuals en el departament.

Els grups d’edat que menor nombre de contagis registra són els grups d’edat d’entre 70 a 79 anys que són un 4% dels contagis i de més de 80 anys d’edat que suposen un 2’25% dels contagis registrats en el departament Xàtiva-Ontinyent.

En la setmana que finalitza el 12 de setembre el registre de la incidència acumulada en les poblacions del departament oferix la dada que 35 de les 63 poblacions que componen el departament tenen una incidència de 0’0 i altres 17 poblacions se situen en nivells de risc davall o mig. En contrast 8 poblacions presenten risc alt o molt alt si bé són poblacions menudes quant a nombre d’habitants. Amb tot això el departament ha iniciat la setmana amb una incidència acumulada de 107 que suposa un risc mitjà.

Des del departament de salut s’incidix constantment en la importància de mantindre totes les mesures per a evitar els contagis com evitar aglomeracions, mantindre les distàncies de seguretat, l’ús de màscara on corresponga i cooperar amb les mesures restrictives establides. S’informa que mantindre esta atenció unit a la vacunació de totes aquelles persones que encara no s’han vacunat, revertirà en la millora de les dades de contagis de coronavirus.

WhatsApp Portal de Xàtiva