Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’home acusat ja formalment de l’assassinat de Wafaa Sebbah, la jove de 19 anys desapareguda des del 17 de novembre de 2019, està sent investigat, a més, per l’homicidi d’Isabell Raducanu, assassinada a Xàtiva quan estava embarassada de sis mesos. Aquest crim, pel qual actualment està acusat el que era la seua parella sentimental, es va produir l’11 de juny de 2019.

En un primer moment, la Policia Nacional es van centrar en els homes que tenien relacions de prostitució amb Isabell, però cap encaixava com a candidat fiable del crim. Amb l’avanç de la investigació, els agents van reunir una sèrie d’indicis contra Juan Vicente (el que era la seua parella sentimental), que va ser finalment detingut i acusat del crim el 13 de juny de 2020. Però, l’Audiència de València, el passat 16 de febrer, va decretar la seua llibertat, amb càrrecs.

L’ampliació de la investigació sol·licitada recentment per la jutgessa a la Policia ha permés conéixer, fa a penes unes setmanes, que els calçotets que es van trobar en una de les cames d’Isabell contenia ADN del presumpte assassí de Wafaa. Amb la qual cosa el cas de l’assassinat d’Isabell ha donat un gir radical.

WhatsApp Portal de Xàtiva