Localitzen el cos sense vida de Waffa Sebbah a un pou de La Pobla Llarga

1954

Solopizza Xàtiva

Centelys

Segons han informat diversos mitjans de comunicació, efectius de la Guàrdia Civil han localitzat aquest dijous el cos sense vida de Wafaa Sebbah, la jove desapareguda el novembre de 2019 a Carcaixent.

El cadàver de la xica, de 19 anys, ha sigut trobat després de que ahir es detinguera a un home per la seua presumpta implicació en la desaparició de la jove veïna de la Pobla Llarga. El cos estava en un pou d’una finca de la família del detingut, en aquesta mateixa localitat.

L’arrestat, de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents, entre ells per delictes de violència de gènere, va ser detingut aquest dimecres en la localitat valenciana de Manuel i, posteriorment va ser portat a dependències de la Guàrdia Civil, on ha passat la nit.

La víctima, nascuda el 24 de gener de 2000, residia a Carcaixent i va ser la seua mare la que va interposar la denúncia per la seua desaparició el dia 29 de novembre de 2019. Va ser vista per última vegada el 17 de novembre de 2019.

Després de la desaparició de Waffa Sebbah, el seu cas es va relacionar amb el de Marta Calvo, ja que l’autor confés d’aquella altra desaparició, Jorge Ignacio P.J, era sospitós de l’assassinat d’altres dues joves i l’atac a altres set. No obstant això, el llavors delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, va assegurar que la Guàrdia Civil tenia una línia d’investigació “clara”, segons la qual la desaparició de Waffa no tindria relació amb el cas de Marta Calvo.

WhatsApp Portal de Xàtiva