Solopizza Xàtiva

Ahir, el periòdic Levante informà de l’alliberament de Juan Vicente, detingut pel presumpte assassinat d’Isabel Elena a Xàtiva. Segons han informat, la secció primera de l’Audiència de València va decretar la setmana passada el seu alliberament.

Juan Vicente va ser detingut després de nou mesos d’investigació, al març de l’any passat, pel presumpte assassinat d’Isabel Elena Raducanua, mare d’una xiqueta de 8 anys i embarassada de sis mesos, en el domicili que compartien a Xàtiva entre les 13.30 i les 14.00 hores de l’11 de juny de 2019.

Segons les informacions, la decisió del seu alliberament va ser presa sense esperar a l’informe pericial de la Policia (que va aplegar poc temps després) que confirmaria que Juan Vicente estava a la seua casa a l’hora de l’assassinat. Aquest informe afirmaria que el seu telèfon va rebre, a partir de les 13.42, “cobertura de datos” de l’antena que dona cobertura al seu domicili en Xàtiva, precisament en el lloc i a l’hora del crim.

A pesar que les primeres pesquises van portar a creure la versió de la seua parella, de 33 anys i origen espanyol, que assegurava haver estat treballant a la Pobla Llarga quan es va produir el crim, finalment els agents de la Policia Nacional van desmuntar la seua coartada i va ser acusat com a presumpte autor dels delictes d’assassinat i avortament.

Segons Levante les raons que l’Audiència de València dona per al seu alliberament són variades.

En primer lloc, s’al·lega que Juan Vicente ja porta quasi un any en la presó i que la jutgessa d’Instrucció de Xàtiva no al·ludeix en el seu acte testimonis que podrien provar la seua innocència. També parlen sobre l’existència d’un contra informe d’una empresa particular que diu trobar incongruències en l’informe tècnic de la Policia Científica.

WhatsApp Portal de Xàtiva