Mos acostem a les terceres eleccions

492

Benjamín Lafarga | Vice-presidente de RenovacioPolitica

Observem com dia a dia els actuals partits politics, en opcions de governar PP i PSOE fins i tot els envellits Ciudadans i Podemos estan defenent els seus propis interessos, mes que intentant formar un govern en estos moments tan crucials, en el terrorisme internacional que campa a les seues amples pertot lo mon, l’unio europea travessant una de les seues majors crisis, i l’independentisme catala passant-se pel forro la llegalitat i qualsevol resolucio judicial.
En poc temps tant Ciudadans com Podemos s’han convertit en partits de la casta politica, en professionals que pensen mes en l’estrategia per a vencer al seu contrincant mes que en governar per als ciutadans.
Tenen prou en un grapat de vots, quan mes abstencio, quan mes vot nul o en blanc, mes facil els resulta a estos partits aplegar al poder i seguir defenent els seus propis interessos front al dels votants.
Com eixemple podem vore en quina facilitat pacta el PP en els independentistes catalans per a conseguir els seus vots i nomenar a la Ministra Ana Pastor presidenta del congrés, es llavors quan a un li aplega a la memoria els mesde 600 millons d’euros que el Govern Central destina per al pagament de deute del Govern de Catalunya a pesar del seu ordago independentiste.
I mos podem preguntar ¿Quins hem pagat eixos mes de 600 millons d’euros? Tots mosatros, i mos podem preguntar immediatament ¿Qui s’ha beneficiat d’este donatiu? I la resposta es clara el P.P.
Rajoy no ha realisat ningun oferiment realment interessant als demes partits per a que estos li recolzen.
Ciudadans no recolza a Rajoy, perque llavors diran que es de dretes, i li dona igual que estigam mes de set mesos sense govern. El PSOE, no recolza a Rajoy, perque els de Podemos diran que el PSOE i el PP son lo mateix, i li dona igual que l’unio europea este travessant una gran crisis i els importants interessos economics d’Espanya en Gran Bretanya.
Podemos i la seua maror de sigles, li dona igual el moviment 15 M , les injusticies socials, la corrupcio etc, puix formen part del sistema de la casta. Monedero cobra 450.000 euros pels treballs per al govern Venezuela (yo el despediria i li demanaria que mos tornase el diners) Pablo Iglesias va de mascliste i de restaurants de cinc forquetes, i Pablo Echenique no paga la seguritat social dels seus empleats.
Despedim ad estos partits i comencem a pensar en RENOVACIO com el partit politic que millor mos pot representar. A la tercera va la vençuda, la regeneracio es facil si deixem de votar als partits politics que mos han portat ad esta nefasta situacio.

WhatsApp Portal de Xàtiva