Solopizza Xàtiva

Article d’opinió | Membres de la llista de Compromís a la Font de la Figuera

Són temps difícils per a la política de veritat, la dels acords, l’apropament de postures, la de primer el poble i després els partits.

Són temps massa fàcils per a la bronca, l’aïllament, la difamació i la propagació de falàcies.

El dia 1 de novembre el “diari” digital esdiario.com va publicar un article d’opinió convertit en notícia en relació al partit Compromís de la Font de la Figuera, i a l’elecció del nou regidor en substitució de la tinenta d’alcalde i regidora Carmen Asensi Calabuig.

En aquest article, es relataven una sèrie de fal·làcies i mentides, centralitzant l’atac cap a en Vicent Muñoz, alcalde de la Font de la Figuera, i, de rebot, cap a la seua llista electoral de 2019, i per extensió, al mateix grup de Compromís de La Font de la Figuera, i a més, amb la finalitat evident de manipular la ciutadania de la Font de la Figuera.

Resulta com a mínim decebedor haver d’estar rebatent falses afirmacions, que per desgràcia, en aquest tipus “d’articles”, de semblant “diari” i de tal “font consultada”, s’han convertit en paraules recorrents sempre infundades i contràries a la realitat, i malauradament aquest cas n’és un més.

Es fa necessari per als components de la llista electoral de 2019, contestar aquest “pseudodiari”, “les seues fonts consultades” i com no, a la “Senyora” M. J. Penadés, portaveu del PP local a la Font de la Figuera , perquè els seus atacs personals contra l’alcalde atenten a la seua dignitat i honorabilitat com també a la del nostre col.lectiu.

En aquest article es veu clarament la manca de rigor i ètica periodística del seu autor-director de continguts, el qual incompleix clarament el principi bàsic de tota consideració ètica del periodisme, que regula els seus propis estatuts, i així, hauria de partir en el seu fer periodístic de la clara diferenciació entre notícies i opinions, evitant tota confusió entre totes dues, contrastant els fets relatats amb els seus protagonistes -cosa que no ha fet -, anomenant “les seues fonts consultades” -que tampoc fa-, per donar transparència i fiabilitat a la publicació, resultant així que més s’iguala a un xafardeig de “salsa rosa” que a veritable notícia.

De la seva lectura se’n dedueix, és clar, la seua “font consultada”, que no és altra que la Sra. M J Penadés, portaveu del PP de la Font de la Figuera, la que ja ens té prou acostumats a la seua ràbia, rancúnia i falta d’ètica i moral en fer política (fes el que jo dic i no el que jo faig), i a una infinitat més de virtuts definitòries de les seues formes polítiques, practicant una oposició antipolítica, basada en l’insult, la desqualificació, les vexacions contínues i difamacions públiques, i per desgràcia, patentant la dita popular “menteix, que alguna cosa queda”. Practica el favoritisme envers els seus i la persecució cap als adversaris, judicialitzant la vida política de la localitat de la Font de la Figuera fins a l’extenuació de les seues víctimes judicials.

Els membres de la llista electoral de 2019 de Compromís La Font de la Figuera que han renunciat a la regidoria vacant, ho han fet estrictament per motius consensuats al si del partit i mirant única i exclusivament pel benestar dels habitants de la Font de la Figuera.

El nou edil, ha estat ja regidor del mateix Ajuntament en el passat, i en l’actualitat (no el 2019), es troba jubilat, i per tant, és el nostre candidat idoni per a la continuïtat del projecte de Compromís a la localitat, tant per la seua experiència política i professional com per la seua disponibilitat de temps per dedicar-se al càrrec que exercirà.

Des que Vicent Muñoz va encetar el seu camí polític a l’Ajuntament de la Font de la Figuera, primer com a regidor i després i actualment com a Alcalde, juntament amb el seu equip de govern, el municipi ha aconseguit tenir molta visibilitat i posicionament tant a nivell comarcal, provincial com autonòmic. L’Administració Local ha quadruplicat la seua activitat gestionant la possibilitat més gran de serveis, prestacions, subvencions i ajudes a tots els nivells, individual, col·lectiu, laboral, empresarial, joventut, majors, infància; s’ha dialogat amb tots els sectors de la població, polítics, econòmics, educatius, sanitaris, laborals, assistencials, culturals, etc.… El benestar socioeconòmic del poble ha augmentat en comparació amb legislatures passades amb la gestió de Vicent Muñoz i del seu equip de govern, i evidentment, de tot el personal de l’Administració Local, sense l’esforç diari dels quals tampoc no serien possibles aquests èxits, i tot això, malgrat la difícil època que a tots els nivells ha ocasionat la pandèmia i l’aplicació de les noves lleis que condicionen el funcionament dels ajuntaments.

La seua bona feina i tenacitat superen amb escreix qualsevol error polític que s’ha pogut cometre, errar és d’humans, i només s’equivoca el que actua, el que s’arrisca; el passiu, l’inert, els obstruccionistes, no cometen errors, perquè no s’arrisquen ni executen mai res; i és per això que considerem que la balança està clarament inclinada cap a la prosperitat i el progrés que s’està vivint a la localitat de la Font de la Figuera des de fa uns anys en avant.

Vicent Muñoz, és una persona activa, capacitada, qualificada, responsable, dialogant, és valent, decidit, emprenedor i resilient; no dubta a presentar-se davant de qualsevol administració i/o entitat i lluitar per la Font de la Figuera; aquestes qualitats són les que han fet que La Font de la Figuera esté aconseguint visibilitat, èxits i serveis majors fins i tot que els que les lleis atorguen als xicotets municipis, estant dotat el nostre estimat poble, d’alguns serveis i prestacions pròpies de poblacions superiors a 5.000 habitants, com són l’escola infantil gratuïta, ampliació de serveis socials augmentant l’atenció domiciliària, així com ampliant les ajudes a empreses i autònoms, o l’impuls decidit del Polígon Industrial, entre d’altres.

El col·lectiu Compromís La Font de la Figuera està més unit que mai, el nostre alcalde i el seu equip de govern compta amb tot el nostre suport i no cal dir, que ha estat un veritable honor formar part de la seua llista electoral, i treballar juntament amb ell i el seu equip de govern, en tot el que hem pogut col·laborar, i seguirem col·laborant i recolzant per tal que el nostre poble creixca cada vegada més i ningú es quede enrere, i amb el ferm propòsit de seguir treballant per La Font de la Figuera i tota la seua ciutadania, malgrat l’oposició del “no a tot” i de les fal·làcies i mentides alienes.

Ànim, alcalde i equip de govern, junts caminem endavant, a seguir amb el vostre bon fer i afany treballant sempre per el millor per a la Font de la Figuera.

Mª Carmen Francés Pla
Sara Palau Tomás
Pablo Mas Sanchis
Isabel Herrero Torró
Vicent Biosca Palau
Fátima Pérez Domenech
José Vicente Lluch Biosca
Milagros Cambra González
Mercedes Biosca Iñesta
Stefano Guidara Martínez
Francesca Ferri Penadés
Milagros Castellote Calabuig
María Rosario Lorente Ros

WhatsApp Portal de Xàtiva