L’Alcúdia de Crespins organitza tallers per a formar als usuaris de Serveis Socials

43

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa una sèrie de tallers amb l’objectiu de millorar tant la comunicació personal com la convivència veïnal per als usuaris i usuàries de l’àrea.

Així mateix, a aquestes dues propostes se suma una tercera, un taller de Mindfulness per a persones amb diversitat funcional i aquest sí està obert a tota aquella persona que tinga reconegut un grau de discapacitat. En ell, s’intentarà que els i les participants aprenguen a gestionar emocions, controlar les reaccions i afrontar canvis i reptes com una cosa natural.

Pel que fa al Taller de Tècniques de Comunicació Personal el que es pretén, com ha explicat la regidora de l’àrea, Inma Penadés, és que els i les participants «reforcen la seguretat i confiança«.

Per l’altra banda, al taller de Convivència Veïnal es busca, segons Penadés, desenvolupar la voluntat «perquè les dues parts vulguen resoldre el conflicte«.

Ambdós tallers es desenvoluparan al llarg dels pròxims cinc mesos, durant dos dies a la setmana, i com ha afirmat Penadés, aquestes iniciatives que llancem des de l’àrea demostren el compromís de l’Ajuntament «per impulsar diverses pràctiques i activitats socialment responsables i orientades a millorar el suport individual, familiar o comunitari per a fer front a situacions de necessitat personal bàsica, de manca de cohesió social o familiar o de desigualtat per a prevenir-les«.

WhatsApp Portal de Xàtiva