El PSPV de l’Alcúdia de Crespins veu irresponsable l’actitud de l’alcalde enfront de la falta d’aigua del riu Sants

Els socialistes exigeixen al govern municipal que es deixe d'excuses, assumisca les responsabilitats que suposa governar i busque solucions per aconseguir el cabal continu en el riu.

82

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Ahir, el PSPV va expressar el seu rebuig contundent davant el ban publicat per l’alcalde, que en lloc d’informar a la ciutadania va emetre un comunicat de partit acusant l’anterior govern. Segons el PSPV, aquesta actitud només posa en evidència la intolerància, la incompetència i la irresponsabilitat del govern municipal actual.

El PSPV va destacar que les iniciatives populars en un estat democràtic són legals i totalment respectables, ja que serveixen per expressar les inquietuds i reivindicacions de la ciutadania i són un instrument essencial de participació ciutadana. No obstant això, sembla que aquestes iniciatives molesten el govern municipal, que respon a elles abans que es presentin, intentant aturar-les i coartar la voluntat dels veïns i veïnes. A més, l’alcalde ha convertit un fet futurible, com la presentació de les signatures recollides per un grup d’alcudianes i alcudians, en una eina d’atac polític, mostrant la seva intolerància a la crítica i intentant amagar la seva incapacitat per gestionar sense culpar el govern anterior.

El PSPV va criticar durament la utilització incorrecta d’un ban d’alcaldia amb fins polítics, acusant a l’oposició sense cap fonament. Aquesta acció representa, segons els socialistes, un nou episodi d’ús inadequat de les comunicacions institucionals pagades pel poble, convertint-les en comunicacions de partit, fet que constitueix una clara irregularitat.

En el Pla Hidrològic Nacional (2022-2027) està contemplat el cabal ecològic per al Riu Sants. Els socialistes van emfatitzar que l’alcalde i els regidors del PP han de deixar d’una vegada les excuses i assumir les seves responsabilitats al capdavant de l’ajuntament. El PSPV va exigir al govern municipal que es posi a treballar seriosament perquè el Riu Sants aconsegueixi un cabal continu al més aviat possible, complint amb el Pla Hidrològic.

Finalment, el PSPV va reafirmar el seu compromís en defensa del Riu Sants, tal com es va expressar en la moció aprovada per unanimitat fa uns mesos. Van assegurar que seguiran treballant en un projecte integrador i ambiciós de renaturalització, respectant i posant en valor tots els elements de rellevància arquitectònica i patrimonial. Els socialistes van concloure que sempre es trobaran al costat de la ciutadania en aquesta meta compartida d’aconseguir un riu amb aigua tot l’any.

WhatsApp Portal de Xàtiva