Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins, va visitar ahir a l’alumnat d’infantil del CEIP la Sénia per a, entre altres, impartir-los un curs sobre seguretat viària i ensenyar-los el funcionament i les eines amb les quals compta la policia. L’activitat, que se celebra cada any, s’ha impartit al pati del col·legi i ha tingut com a objectiu principal conscienciar als més menuts de la importància que té per a la seua seguretat complir una sèrie de normes bàsiques en l’àmbit viari, així com acostar-los i explicar-los el treball de la Policia Local.

En el curs, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, els membres de la Policia Local han donat algunes directrius als més petits en el seu paper com a vianants; ensenyant-los, per exemple, a travessar el carrer o algunes pautes a seguir en l’ús de la bicicleta, així com els sistemes de protecció necessaris. També, els han descobert les eines i aparells amb què compta la policia, així com la funció i com treballen els gossos-guia de la policia.

Pepe Garrigós, alcalde i regidor de l’àrea ha volgut «agrair el bon fer de la Policia Local en el desenvolupament d’aquesta activitat, així com a tot el professorat i a l’equip directiu del centre per la seua implicació i participació«.

Finalment, i igual que en anys anteriors els organitzadors de l’activitat estan «satisfets amb l’èxit obtingut, i en la resposta dels més petits, que han gaudit molt de l’experiència«.

WhatsApp Portal de Xàtiva