Compromís per Xàtiva lamenta la falta de comunicació de la regidora de Medi Ambient respecte al CES de la ciutat

157

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Compromís per Xàtiva denuncia la poca predisposició de la Regidora de Medi Ambient, Reme Sinisterra, per solucionar el problema causat arran la suspensió del conveni del CES
  • Es molt preocupant l’actitud que està mostrant la regidora en aquest assumpte. No sols no ha donat cap explicació al respecte, si no que actualment els veïns de Xàtiva no saben quin control felí s’està portant a terme en la ciutat

Divendres passat el CES Colònies Felines de Xàtiva compartia per les seues xarxes un comunicat donant a conèixer l’actitud “irrespectuosa” que el consistori els hi havia mostrat.

Aquests fets no han sorpès a Compromís, ja que «simplement segueixen la mateixa línia a la que ja estem acostumats: no donar la cara«. Recorden a la regidora que ja fa més d’un mes que es va demanar la sol·licitud de reunió “a tres bandes”, i que encara no han rebut resposta. “Com ja vam afirmar anteriorment, aquesta actitud suposa, apart d’una falta de respecte al partit i als votants, una deixadesa de funcions per la seua part, ja que es la seua obligació esmenar aquesta situació”, ha declarat Mónica Varela, secretària de sectorials de Compromís Xàtiva.

«Estem en contacte constant amb les voluntàries del CES i continuarem mostrant tot el nostre suport a la tasca tan sacrificada i desinteressada que estan duent a terme» ha continuat Mónica Varela, que ha afegit “és molt trist parlar amb elles i escoltar la situació per la que estan passant. Dediquen tot el seu temps lliure i esforços en realitzar una tasca tan dura per a què, desprès, la persona que realment té el poder per defensar a aquests animals, pose per davant els seus interessos personals”.

Per altra banda, si bé es cert que la regidora va anunciar un “Pla Integral de Salut Animal i veïnal”, encara no es coneixen més detalls al respecte i, donat que el CES al seu comunicat informava que l’Ajuntament ja no va a pagar cap esterilització més, no saben quin control felí està portant actualment el consistori. “És molt preocupant l’actitud que està mostrant la regidora en aquest assumpte. No sols no ha donat cap explicació al respecte, si no que actualment els veïns de Xàtiva no saben quin control felí s’està portant a terme en la ciutat” ja que “tal i com han afirmat des del CES, l’Ajuntament es nega a pagar més esterilitzacions” ha manifestat el secretari local de Compromís per Xàtiva Ferran Minguet.

Per finalitzar, des de Compromís per Xàtiva recorden que ara arriba el fred i la pluja, i que els gats solen utilitzar els motors dels vehicles per a poder resguardar-se del temporal. «Per la seguretat del gat que està buscat refugi i per la seguretat del propi vehicle, cal colpejar el capot del cotxe abans de ficar-lo en marxa. Un xicotet gest pot salvar moltes vides» han conclós al seu comunicat.

WhatsApp Portal de Xàtiva