“Enganyades i plantades per l’Ajuntament de Xàtiva”, comunicat del CES Colònies Felines de Xàtiva

574

Enganyades i plantades per l’Ajuntament de Xàtiva

D’aquesta manera el CES de Xàtiva ha llançat, a través de les seues xarxes socials, un comunicat on expliquen la suposada plantada” que els ha fet l’Ajuntament de Xàtiva.

Tal com expliquen al seu comunicat, el dia 13 van rebre la trucada de la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva, Remedios Sinisterra, citant-les a una reunió que tindria lloc el divendres 16 d’octubre a la qual també assistiria la SPAX.

Acudim a la cita en data i hora indicades. En entrar a l’ajuntament apareix una funcionària i ens pregunta si som del CES, responem afirmativament i li donem els nostres noms complets. Ens demana que esperem en el replà uns instants. Esperem uns minuts i la funcionària ens informa que finalment la reunió s’ha cancel·lat” expliquen al seu comunicat.

Romanem més d’una hora a les portes de l’ajuntament -continuen- i no vam veure eixir a cap dels participants, per la qual cosa entenem que sí que es va celebrar aquesta reunió, però que en l’últim moment i desconeixent els motius, no van voler comptar amb la nostra associació“.

Aquesta situació fa sentir a les associades que han sigut enganyades i plantades per part de l’Ajuntamentens preguntem la causa d’aquest comportament, però no trobem explicació, o potser sí“.

L’Ajuntament no pagarà més esterilitzacions de l’Associació

Però el comunicat emès a les xarxes socials no finalitza ahí, si no que informen del fet de que l’Ajuntament ja no pagarà cap estelilització més al CES:

Així mateix, el 30 de setembre anterior, atés que el conveni continua vigent i les voluntàries segueixen emparades sota el marc d’aquest, decidim portar a esterilitzar una gata a L’Hospital Veterinaris.

El 26 d’octubre ens criden des de L’Hospital Veterinaris i ens informen que han tingut problemes amb l’Ajuntament respecte a la factura. En concret, la clínica ens manifesta que han rebut una trucada de l’Ajuntament indicant que, si l’associació no pagava la factura de la gata esterilitzada, aquesta vegada, i com a excepció, sí que la pagaria l’ajuntament, però cap més, per trobar-se el conveni paralitzat“. L’associació reitera la falsedat d’aquestes declaracions i afirmen que el conveni continua vigent.

L’incumpliment del conveni

Al final del seu comunicat, el CES insisteix en el fet que l’única part que ha incomplit el conveni ha sigut l’Ajuntament de Xàtiva: “no ens cansarem de repetir que la part que ha incomplit de manera sistemàtica el conveni és l’Ajuntament de Xàtiva, no satisfent els deutes al pagament dels quals està obligat, amb les més variades excuses que van canviant en funció del moment, desconeixent fins hui la causa real de tan estrany i erràtic comportament, i obligant-nos a incórrer en despeses que han hagut de ser coberts pels mateixos associats i voluntaris“.

WhatsApp Portal de Xàtiva