Compromís Xàtiva reclama diàleg sobre el C.E.S. i les colònies felines

105

Solopizza Xàtiva

Comunicat de Compromís Xàtiva respecte a la petició de la reunió a tres bandes:

Deu dies després del registre de la nostra petició d’una reunió a tres bandes amb Reme Sinisterra i Una Huella en el Corazón encara no hem rebut resposta. Amb aquesta reunió pretenem ajudar a Xàtiva a resoldre el problema creat per l’ajuntament en rescindir unilateralment el conveni que mantenia amb aquesta associació per al control de felins. Una actuació que a la vista de la documentació que ha aportat l’associació ens sembla irresponsable per part de l’ajuntament.

No sols no hem rebut resposta, el que mostra una greu falta de respecte per les persones que voten Compromís a les eleccions locals, autonòmiques i generals a la nostra ciutat, sinó que pel camí l’alcalde Cerdà i la regidora Sinisterra s’han dedicat a tirar més llenya al foc amb les seues declaracions. No és aquest el paper ni de l’alcaldia ni de l’equip de govern que estan obligats a buscar el màxim consens possible amb la ciutadania. Fer oposició des del despatx d’alcaldia a una entitat de la societat civil ens recorda a temps passats que no volem que tornen a Xàtiva, quan es confonia majoria amb carta blanca i abús. A més a més, amb les seues declaracions l’únic que s’ha aconseguit és que l’associació haja iniciat el procés d’una querella per injúries i calúmnies. Aquesta situació esguita el bon nom de Xàtiva i fa dubtar de les seues institucions i les persones que estan al front.

No podem saber en que quedarà tot açò, però des de l’equip de govern s’està mostrant, i no és la primera vegada en aquesta legislatura, un perfil que no és el que una ciutat moderna necessita. Tenim massa problemes a resoldre com per a augmentar-los des del govern. Si, a més a més, es demostra que des del despatx d’alcaldia s’ha injuriat i calumniat, caldrà que Cerdà i Sinisterra deixen els seus càrrecs de manera immediata perquè haurien faltat als deures més bàsics de la democràcia i el bon govern.

Demanem a l’equip de govern, encapçalat per Roger Cerdà, que es centren a fer la faena que li paguem la ciutadania i troben una solució al problema més enllà de presentar altre pla fantasmagòric que, com tants altres -per exemple el consensuat i innovador Pla de Mobilitat Urbana Sostenible- no serà executat. Des de l’alcaldia i la regidoria s’està jugant amb la qualitat de vida de les persones i dels animals mentre es posa en tela de judici el paper d’administracions i institucions. Açò és molt greu i mostra un tarannà molt poc respectuós i democràtic per part de l’equip de govern. Xàtiva es mereix molt més.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva