Compromís Xàtiva demana explicacions i acords per resoldre la problemàtica del CES Xàtiva

455

Des de Compromís Xàtiva volem donar tot el nostre suport als voluntaris de “C.E.S. Colònies felines de Xàtiva” i “Una Huella en el Corazón” i brindar-los tota la nostra ajuda en aquests moments tan complicats.

Des de Compromís sempre hem pensat en el benestar animal com un dels pilars de la nostra forma de fer política. Per aquesta raó, des del partit no entenem com – i perquè –  s’ha arribat a la decisió, per part del consistori de Roger Cerdà, de cessar el conveni del CES a Xàtiva i condemnar, així, al patiment a uns animals que no fan mal a ningú.

A Compromís Xàtiva tenim voluntat de donar solucions i per això hem decidit que demanarem una cita conjunta amb les voluntàries de les associacions i la regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra. Esperem poder trobar a aquesta reunió una solució immediata a aquesta situació indesitjable que s’ha creat des de l’ajuntament. A més a més, si cal estem dispostos a mediar davant totes les administracions necessàries per tal de trobar una eixida que permeta recuperar a Xàtiva els serveis del CES.

WhatsApp Portal de Xàtiva