EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Departament de Seguretat i Educació Viària de la Policia Local de Xàtiva ha organitzat el XIé CONCURS LITERARI DE SEGURETAT VIÀRIA, amb l’objectiu que els joves expressen totes les seues inquietuds i quin sentit té per a ells el món de la seguretat i educació viària, perquè ens ajude a crear hàbits i comportaments vials per a millorar la nostra seguretat quan circulem, tant com a vianants, passatgers i conductors de bicicleta, ciclomotor o qualsevol altre vehicle de motor.

Aquest concurs dirigit als joves escolars d’entre 11 a 13 anys, que realitzen els seus estudis en 6é de primària i 1r de secundària, tant en els col·legis públics, privats i instituts de secundària d’aquesta ciutat, de la Llosa de Ranes, Genovés i el col·legi de Canals Vicent Rius, amb un total de 1180 escolars. Amb un total de 635 redaccions literàries, que’s divideix amb 215 de secundaria i 420 en primaria, el que vol dir més d’un 60%, sent un gran èxit de participació.

El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 10 de juny, a les 13.30 hores, al saló noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva, on és farà entrega de 49 premis, per part de l’Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la Regidora de Seguretat Ciutadana Mariola Sanchís, el Regidor de Mobilitat Miquel Lorente i la Jefa de la Prefectura de Trànsit de València Maria Dolores Perez Vilaplana.

Els dies 22 i 23 de juny es realitzarà el viatge al parc temàtic Port Aventura.

Premis absoluts

1r Classifica/-ada PC-Tablet/smartwatch, diploma i viatge a Port Aventura.
2n Classificat/-ada MP4/smartwatch, diploma i viatge a Port Aventura.
3r Classificat/-ada MP3, diploma i viatge a Port Aventura.
4t Premi a la millor redacció de cada curs escolar participant, diploma i viatge a Port Aventura.

Premis literaris en valencià

1r Pack de tres llibres, diploma i viatge a Port Aventura.
2n Pack de dos llibres, diploma i viatge a Port Aventura.
3r Pack d’un llibre, diploma i viatge a Port Aventura.

Els viatges al parc temàtic seran amb autobús, incloent una estada d’una nit en Hotel, en règim de mitja pensió, entrada i menjar al parc temàtic, per a dos dies.

Jurat

Tots els premiats es donaran a conéixer en acta que emetrà el jurat, compost pel Cap de la Policia Local, Enric Gómez, el Coordinador d’Educació Viària, Arturo Tormo, les Coordinadores d’Educació Viària de la Prefectura Provincial de Trànsit de València, Inés Reig i Amparo Doménech i la Tècnica del Departament de l’ús i Promoció del valencià d’aquest Excm. Ajuntament, Sonia Blázquez I la la Regidora de Seguretat Ciudadana Mariola Sanchos.

Projecte econòmic

Les despeses del projecte educatiu que hem organitzat, ascendeixen a un muntant total de NOU MIL EUROS (9.000 €, en aportacions econòmiques, regals i material logístic, que seran sufragats per entitats públiques, empreses privades i col·laboradors, que’s relacionen:

-DIPUTACIÓ DE VALENCIA

-MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS

-GABINET DE L’US DEL VALENCIA

-ADEXA

-AJUNTAMENTS DE LA LLOSA DE RANES I GENOVES

-C.O.R.

-PINTURAS JOVIRA

-FAMILY CASH

-COSPARK

-TEINSA COMUNICACIONES

-DESGUACES GONAZALEZ

-PLAZA MAYOR

-VIAJES LEVANTE

-HOTEL MURTA

-INDITEC

-TOT MULTISERVICIS

-RECREATIVOS SAETABIS

-CLINICA DENTAL CARRALERO

WhatsApp Portal de Xàtiva