Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Xàtiva ha celebrat per primera vegada el Dia Internacional de “Ciutats Educadoras” amb una sèrie d’activitats adreçades al conjunt de la població.

Hem de recordar que des de gener de 2018 la Ciutat és membre de l’Associació Internacional de Ciutats Educadoras que aglutina a milers de municipis i ciutats d’arreu del món i que treballen per a projectes educatius de ciutat.

La jornada es va iniciar a la Porta de l’Ajuntament amb la lectura, per part de veïns i veïnes de diferents edats, representants públics i de col·lectius de Xàtiva, de la Declaració de Ciutats Educadoras de 2018 i que recull les principals constatacions i compromisos adquirits per l’Associació en el marc del XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores celebrat a Cascais (Portugal) durant aquest mes de novembre. A més, s’organitzarà un Taller Infantil, un “Arbre dels desitjos per una Xàtiva Amable” i un fotoreclam amb missatges educatius. Per la vesprada serà al Patí Obert de l’Escola Pública Attilio Bruschetti on se celebrarà un Contacontes, i continuarà el Taller Infantil, l’arbre dels desitjos i el fotoreclam.

WhatsApp Portal de Xàtiva