WhatsApp Portal de Xàtiva

Aquest dilluns s’han iniciat els treballs de construcció del pavelló polivalent que s’ubicarà en el CEIP Attilio Bruschetti, amb una superfície d’al voltant de 300 metres quadrats.

Les obres es van licitar per un total de 148.000 euros i es van adjudicar finalment el passat mes de gener a l’empresa Obra Civil y Edificación Escrimar SLL, per un pressupost de 137.009,32 eurosEstava previst que començaren durant les vacances de Pasqua coincidint amb l’absència d’alumnes al centre, si bé el confinament esdevingut amb motiu de l’Estat d’Alarma que es va instaurar el passat mes de març ha retardat el començament algunes setmanes.

Aquest pavelló polivalent, que va ser una de les propostes més votades en els pressupostos participatius de 2017, es va a ubicar en l’espai lliure del sector sud-oest de la parcel·la, adossat al mur de tancament que llinda amb el carrer Beneficiència. L’edifici en qüestió constarà de dues zones: una aula multi-usos a doble alçada, amb dos magatzems, i un bany adaptat amb una estructura convencional; i estarà connectat amb el pavelló docent a través de les voreres ja existents.

Cal destacar que no es va a modificar l’entorn urbà, atès que la intervenció s’està duent a terme en l’entorn de la parcel·la, mantenint a més les distàncies tant amb els edificis com amb l’arbrat existent, i complint les especificacions de les normes bàsiques constructives i de disseny referents als edificis públics d’ús docent de la Conselleria d’Educació.

«S’han iniciat ja aquestes obres que pertanyen a l’execució dels pressupostos participatius i que tindran una durada estimada de tres mesos. Aprofitem aquest temps en que el pati no té ús per part dels xiquets i xiquetes per a poder finalitzar aquestes obres reclamades pel centre des de ja fa algun temps», ha manifestat el regidor d’Obres, Ignacio Reig.

Clinica Fertilidad Xàtiva