Sanitat dóna veu a les associacions de malalts

402

Solopizza Xàtiva

El divendres es va constituir la Taula Participativa de la Salut. Un òrgan per crear sinèrgies entre les diferents associacions i facilitar el diàleg entre l’administració i el teixit social

El divendres es va constituir la Taula Participativa de la Salut, un espai per posar en comú les necessitats, iniciatives, reivindicacions o propostes que tinguen els col·lectius i associacions de Xàtiva vinculades a l’àmbit de la sanitat. Segons Cristina Suñer (Compromís), regidora de Prestacions Sanitàries, “volem impulsar accions i iniciatives que potencien la salut i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i per fer-ho necessitem escoltar sobretot els malalts o les persones que més utilitzen el sistema públic de salut”.

Per a la regidora de Prestacions Sanitàries, era necessari crear esta taula per poder conèixer de primera mà les necessitats d’estos col·lectius i agilitzar qualsevol gestió amb l’administració autonòmica. Segons Suñer, “crec que, tot i no tindre competències directes, devem preocupar-nos pel benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Xàtiva i això implica escoltar-los i tractar d’ajudar-los a trobar la millor solució per cobrir les seues necessitats i estic convençuda que este òrgan de diàleg millorarà els resultats de la gestió”.

La nova “Taula Participativa de la Salut” està formada per AXEM13 (Associació Exclerosi Múltimple de Xàtiva); ASPROMIVISE (Associació Protectora de Discapacitats Intelectuals i Físics Verge de la Seu); ACOFEM (Associació Familiars de Malalts Mentals de la Costera); AECC Xàtiva (Associació Espanyola Contra el Càncer Xàtiva); DIVERGENTS; AFILACOS (Associació Fibromiàlgia la Costera) i NUEVA OPCIÓN (Associació Dany Cerebral Adquirit).

WhatsApp Portal de Xàtiva

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva