Programació Juvenil per a estiu en Xàtiva

1717

Solopizza Xàtiva

El president del Consell de la Joventut, Héctor Cuenca i Fran Pons, de Madafaka, han presentat la programació juvenil per als mesos de juny, juliol i agost. La Regidoria de Joventut, junt amb la Casa de la Joventut, es renoven i donen un pas més en la programació juvenil. S’enceta una nova programació trimestral més fresca, més atractiva, amb més informació, amb més activitats, amb més formació i més diversa, sense reduir la qualitat, i amb més possibilitat d’incloure les propostes dels i les joves. Segons la regidora Baraza, “tots els cursos programats compten amb una certificació oficial, per tal de que servisquen per a borses de treball”.

La nova programació d’estiu parteix de la necessitat de satisfer amb major entusiasme les propostes formatives, lúdiques o aventureres dels joves. Les activitats s’inicien amb una rica oferta de cursos com el de monitor d’oci i temps lliure, el curs d’educador/a de menjador escolar, una segona tanda de manipulador d’aliments, el curs de llenguatge de signes 1 i 2 o el curs d’educació per a la salut i primers auxilis. La programació també contempla un ampli i divers ventall de tallers com el de cuina d’estiu, un de recursos per a monitors d’oci i temps lliure o un de mediació de conflictes en joves, entre d’altres.

Així mateix, hi haurà una suggerent i emocionant oferta d’eixides i viatges, com una visita guiada a les fonts de Xàtiva i el castell, una excursió nocturna pel Bellveret per contemplar Xàtiva a la llum de la lluna o un passeig per l’Estret de les Aigües. Per últim, per estimular la creativitat dels joves, al mateix temps que treballar els valors socials fonamentals, i sensibilitzar als joves, s’ofereix una oferta de concursos com el de fer un mural LGTBI, concurs de fotos amb el cartell de la Fira i molt més a càrrec del Consell de la Joventut de Xàtiva, com la seua iniciativa Xatiblà. Totes les activitats es difondran per les xarxes socials d’Infojove Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva