Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana ha designat Ontinyent com a un dels 20 centres de repartiment de material sanitari als municipis en la Comunitat Valenciana, abastint al seu cas a la majoria de municipis de La Vall d’Albaida i també a La Font de la Figuera, en la comarca de la Costera.

Segons un escrit remés a l’Alcalde, Jorge Rodríguez, per la Directora General d’Atenció Primària i Autonomia Personal, Mercè Martínez, el primer enviament es farà efectiu molt probablement aquest dijous, per tal de posar-lo a l’abast del personal de serveis socials d’atenció primària, inclòs el Servei d’Atenció Domiciliària en totes les seues modalitats de prestació, tant públiques com privades.

En total, en aquest primer enviament es distribuiran des d’Ontinyent 231 unitats de gel desinfectant de 50 cl; 57 de gel desinfectant de 215 ml; 67 caixes de 50 mascaretes i 20 caixes de guants. Els municipis que hauran de replegar aquest material a Ontinyent, segons el llistat de la conselleria, són Agullent, Albaida, Agrupació d’Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Castelló de Rugat i voltants, El Palomar i voltants, La Font de la Figuera i voltants, La Pobla del Duc, Llutxent, L’Olleria, Montaverner i voltants, Quatretonda i el propi Ontinyent.

La distribució serà la determinada per la Conselleria, i el lloc de replegada serà l’Ajuntament d’Ontinyent.

Des de la Direcció General d’Atenció Primària i Autonomia Personal s’ha avançat que aquest dijous es facilitarà també als municipis un llistat d’habitatges i residències de diversitat funcional i de xiquets i xiquetes de les diferents zones.

WhatsApp Portal de Xàtiva