Ontinyent fleta 10 autobusos amb l’ajuda de la Diputació per participar a la Primavera Educativa

670

L’Ajuntament d’Ontinyent fletarà aquest setmana un total de 10 autobusos per facilitar la participació de 8 centres d’educació infantil i primària de la ciutat i el CFPA Sant Carles en la “Primavera Educativa” a València. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “entre estos autobusos que finança la Diputació de València i els desplaçaments en cotxes particulars, estimem entre 1000 i 1500 les persones que ens desplaçarem d’Ontinyent per participar en esta activitat que posa en marxa la Conselleria d’Educació a l’antic llit del riu Túria per tal de visualitzar les diferents iniciatives que es fan en els centres valencians”.

El regidor destacava que “la idea ens va agradar des del primer moment, ja que va en la línia de la nostra mostra de projectes innovadors, i des de l’Ajuntament estem apostant per la innovació com a element transformador de la realitat educativa. Ontinyent, mitjançant les propostes innovadores del Consell Educatiu de Ciutat exposarà les activitats que s’estan realitzant des de la regidoria en un espai habilitat a la zona de Serrans, on difondrem tot allò que s’està fent també en el Projecte Ciutat Educadora o la Fundació Universitària Campus Ontinyent”, exposava.

En la trobada educativa participen col·legis i instituts de tota la Comunitat Valenciana, així com universitats, associacions cíviques, institucions públiques, empreses, entre altres entitats. Cada col·legi o institució farà una proposta, per a realitzar durant les jornades educatives, com obres de teatre, concerts, exposicions, taules redones, tallers, i tot tipus d’experiències.

L’alumnat d’Ontinyent gaudirà de tot tipus d’activitats educatives i culturals i podrà comprovar de primera mà les innovacions educatives que duen a terme altres centres. Óscar Borrell anima a la ciutadania “a sumar-se i participar d’una manera diferent de relacionar-se i compartir inquietuds entre alumnes, professors i entitats”.

WhatsApp Portal de Xàtiva