Més d’un centenar de xiquets han gaudit del primer mes de l’escola d’estiu a Canals

281

L’escola d’estiu, tan tradicional a Canals, ha conclòs les seues dos primeres quinzenes amb més de cent xiquets que al llarg d’aquests dies han gaudit d’un gran nombre d’activitats i jocs tradicionals a l’aire lliure, sempre sota la supervisió dels corresponents monitors.

Però a banda d’aquestes activitats, també a l’escola d’estiu de Canalsels xiquets van tindre l’oportunitat de fer una eixida cap a Xàtiva on visitaren les dependències del COR, aprofitant la setmana del reciclatge, per conéixer que és el reciclatge i quin és el seu procés. Una de les moltes novetats d’aquesta escola d’estiu ha estat la presència de xiquets amb diversitat funcional que s’han integrat perfectament amb la resta de companys d’escola.

Cal recordar que enguany a l’escola d’estiu de Canals, s’han oferit activitats durant dos mesos (juliol i agost), distribuïdes en 4 quinzenes. Segons paraules del regidor, «està sent una escola d’estiu a la carta, on cada xiquet està escollint la quinzena o quinzenes que més li han interessat o s’han adaptat a les vacances dels seus pares, veritablement amb aquesta nova oferta d’escola d’estiu hem aconseguit que hi haja una autèntica conciliació familiar i laboral entre pares i fills”.

Altres novetats que ha aportat l’escola d’estiu d’aquest 2016 és el canvi d’ubicació a l’edifici municipal «Centre Jove», una instal·lació que segons relatava Ricardo Requena «està pensada i adaptada justament per a albergar activitats d’este tipus, a més està completament equipada i la seua situació ha sigut immillorable, ja que està al recinte del poliesportiu i ens ha permés amb més seguretat traslladar als xiquets que compartien l’escoleta d’estiu amb els cursos de natació”. El regidor Requena, valorava els canvis i les millores de l’escoleta d’enguany «com a molt positius i es sentia orgullós de l’acceptació que aquests canvis han tingut entre els usuaris”.

WhatsApp Portal de Xàtiva