Més de la meitat del personal de la Mancomunitat, són dones

Un total de 10 dones realitzen tasques per a la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal front a sis homes

334

De les 16 persones que actualment realitzen tasques laborals per a la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, un total de 10 persones són dones, el que suposa més de la meitat de l’equip de l’entitat comarcal.

D’elles, tres són treballadores socials i dos ADL. Pel que fa a la resta hi ha una psiòloga del SEAFI, una treballadora de l’OMIC, una responsable d’administració, una tècnic de turisme i una responsable de comunicació.

Completen el personal sis homes dividits en el president de l’entitat, un membre de la junta executiva, un psicòleg de la UPCCA, un arxiver, un secretari i un becari Post Grau de la Diputació de València.

D’altra banda, pel que fa a la configuració política, dels 20 municipis que formen l’entitat tres dels seus alcaldes són dones i dos d’elles ocupen els càrrecs de vicepresidentes.

El president de l’entitat comarcal, Roberto Granero, ha assegurat, respecte al personal, sentir-se “molt satisfet de que hi haja un nombre tan important de dones que realitzen tasques per a la Mancomunitat” malgrat que, sobre l’àmbit polític, ha manifestat que “encara queda molt per fer per aconseguir una igualtat total ja que l’accés de les dones a la política continua sent minoritari”.

Així, Granero ha insistit en que “continuarem treballant per tal d’aconseguir una igualtat efectiva en el si de la Mancomunitat”.

WhatsApp Portal de Xàtiva