L’Ajuntament de Canals ofereix un curs d’auxiliar de comerç i magatzem

620

L’Ajuntament de Canals, la Regidoria de Promoció Socioeconòmica i la Càmara de Comerç de València, han organitzat un curs gratuït d´Auxiliar de Comerç i Magatzem, on es combina la teoria en una aula formativa i amb pràctiques en un magatzem d’empresa amb un total de 125 hores.

Ricardo Requena, regidor delegat d’aquesta àrea apuntava que, «des del moment de l’inici de l’actual legislatura els joves són un objectiu per este govern, doncs, la realitat social i laboral actual els ubica en una situació precària que cal treballar des de totes les vessants». Amb aquesta nova acció de l’equip de govern municipal, afegia el regidor, «es pretén que l´objectiu siga el de capacitar a l’alumne per a exercir les tasques pròpies d’un mosso de magatzem, dotar-lo d’una acreditació que ho especifique i intentar que aquést trobe treball en esta modalitat en la que li s’ha format».

Aquest curs va dirigit a jóvens menors de 30 anys beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil i interessats en especialitzar-se en treballs relacionats amb comerç i el magatzem.

Inclou la formació en Ocupabilitat i Habilitats Socials, Competències Digitals i Idiomes, l’objectiu és facilitar els coneixements i recursos necessaris per a acostar-se a les empreses amb confiança i desenvolupar-se adequadament en un punt de treball.

A la finalització del curs els joves obtindran un diploma acreditatiu, a més del Carnet de Manipulador d´aliments de comerç i al·lèrgens i el Carnet de conductor de carretons elevadors i transpaleta eléctrica.

La formació teòrica tindrà lloc en el Centre Cultural Ca Don José, pels matins. L´inici del curs serà el 30 de maig. Per a més informació i per a aquelles persones que estiguen interessades en inscriure´s a l´acció formativa cal que pregunten a l´ADL (marian.torres@canals.es) en la Planta baixa de l´Ajuntament de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva