La SPAX organitza la XXV Benedicció d’Animals a Xàtiva

156

El diumenge 20 de gener de 2019 tindrà lloc la XXV Benedicció d’Animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet. La benedicció serà organitzada per la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, mitjançant la regidoria de Cultura.

Ademés col.laboren les regidories de Medi Ambient i de Seguretat Ciutadana i la Parròquia de Sant Pere.

La Societat Protectora d’Animals (SPAX) invita a participar en aquesta festa a tots els amants dels animals, per a que vinguen amb les seues mascotes (gossos, gats, cavalls, burrets, aques, pardalets, etc.).

L’eixida serà a les 11’30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, front al centre cívic “La Ferroviària” des d’on s’anirà amb tots els animalets en passacarrer amb  dolçaina i tabalet acompanyats per la Colla La Socarrà. El passacarrer transcorrerà per l’albereda de Jaume I fins a la Plaça de Sant Pere on es farà la Benedicció a les 12’30 hores per part de D. José Estellés, pàrroc d’aquesta parroquia.

Allí també hi haurà cant d’albades a càrrec de Julian Quiralte, així com el repartiment gratuït de les garrofes, panets beneïts i estampeta del Sant  patró a tots els participants.

Es recomana, per fer més lluidor l’acte, l’eixida de tots els participants des de la plaça de l’Espanyoleto.

             La Spax ficarà un stand en la mateixa plaça de S. Pere. Estarà atés per voluntaris de la societat on podran informar-se de les formes de col.laborar (adopcions, socis, apadrinaments, voluntariat, donacions, etc.). Així com adquirir les tradicionals xapetes de S. Antoni per a les seues mascotes, calendaris i demés articles de la Spax.

Els beneficis d’aquestes col·laboracions aniran integrament per a sufragar les despeses del refugi.

Mes informació en la web de la Spax:  HYPERLINK “http://www.protectoraxativa.org” www.protectoraxativa.org i a les seues xarxes socials:

Facebook: Spax-Sociedad Protectora de animales de Xàtiva

Twitter:  @protectoraspax  -Tl.617 87 08 89

             La SPAX agraïx publicament a totes les persones que amb la seua col.laboració i participació fan posible que aquest acte siga un tot un èxit i que l’objetiu de dignificar i homenatgear a les nostres mascotes és faça realitat.

WhatsApp Portal de Xàtiva