La Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins conclou dissabte els concerts de Santa Cecília

Serà a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura i abans, com ja és tradicional, la banda alcudiana presentarà als nous i noves educands

87

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Regidoria de Cultura i Festes finalitza aquest dissabte, 4 de desembre, amb el concert de la Societat Unió Musical els actes programats per a celebrar la festivitat de Santa Cecília i en el que al llarg del mes de novembre han participat les societats musicals del poble.

En aquesta ocasió, a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura, la SUM com ja és tradicional en aquestes dades presentarà a les noves i nous educands que des de dissabte formaran part ja de forma oficial de la banda després oferiran un concert obert al públic.

L’edil de Cultura, Amparo Albalat, ha agraït a les societats musicals «la seua labor artística, lúdica i social en la localitat, sobretot en aquest últim any en què ha sigut tan complicat per a la Cultura a causa de la pandèmia«.

Finalment, ha mostrat el seu suport i el seu compromís «amb les societats musicals i amb tota la cultura que es fa al poble en general«.

WhatsApp Portal de Xàtiva