La carrera solidària infanil a la Llosa de Ranes recull més de 450kg de menjar

431

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

Al voltant de 300 alumnes del CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes han participat a la quarta edició de la carrera solidària infantil, organitzada pel col·legi i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i l’oficina local de CaixaBank.

Per a participar en aquesta carrera els alumnes havien d’aportar un kilo d’aliments i productes de primera necessitat. Aquests productes es destinaran les persones més necessitades del municipi: un 80% als serveis socials municipals i un 20% a Cáritas. A canvi, amb la col·laboració de “CaixaBank” se’ls donava a cada alumne el dorsal per a poder participar a la carrera, una gorra i a l’acabar la carrera una borsa amb un esmorçar saludable que incloïa unes peces de fruita i un suc.

L’activitat es va portar a terme als carrers La Creu, Sant Cristófol i la Plaça Major i els participants van córrer per diferents categories dividint els grups segons l’edat i el sexe per a així poder evitar aglomeracions al carrer. La iniciativa va tindre molt bona acollida i no sols van ser alumnes i professors els que es van apropar fins al recorregut, sinó els mateixos veïns van anar per viure de prop la festa solidària i animar als participants.

Aquesta iniciativa s’enmarca dins de les activitats programades per a celebrar la ‘Setmana Cultural’ dins del centre educatiu. Al finalitzar la carrera els alumnes es van dirigir fins al col·legi per a gaudir de les diferents activitats preparades per a “tancar” així les clases abans de les vacances de Pasqüa, entre elles castells unflables.

L’objectiu d’aquesta activitat amb el lema “el més important no és guanyar sinó participar” és fomentar la solidaritat entre els més menuts a més de viure un dia especial on els protagonistas són l’esport i la salut.

WhatsApp Portal de Xàtiva