Els treballadors de l’Ajuntament de Xàtiva reben formació en matèria d’igualtat

1008

Aquest matí, un grup de treballadors municipals han assistit a un curs sobre igualtat impartit per la psicóloga i experta en violència de gènere Coto Talens, que ha comptat també amb la participació de la regidora de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, Francesca Chapí. El regidor de Recursos Humans, Joanjo Gracía Terol, també ha assistit a la jornada.

El curs ha estat impartit per la psicóloga i experta en violència de gènere Coto Talens. El regidor de Recursos Humans, Joanjo Gracía Terol també ha assistit a la jornada.

L’acció formativa s’inclou en el desplegament del recentment editat Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, aprovat per unanimitat de les forces polítiques representades al plenari el passat 28 de novembre de 2015. Es tracta del primer document d’aquestes característiques elaborat per la institució municipal.

L’objectiu d’aquest pla és “aprofundir en la coherència entre el funcionament intern de l’Ajuntament i les polítiques públiques que promou ell mateix en l’àmbit extern cap a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes”, segons figura en el preàmbul del document.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva