El cantautor Andreu Valor visita el Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva

402

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Huí, el centre ocupacional la costera ha tingut una visita especial. “Acabar els nadals i començar l’any amb una vivència com la que s’ha pogut tindre huí, és per carregar els ànims i tirar endavant projectes que puguen donar sentit al nostre dia a dia” comentava una de les monitores del centre ocupacional La Costera.

Andreu Valor ha passat el matí al centre que gestiona Aspromivise. Junt a ell, el pintor xativí Joan Ramos, ha acompanyat en aquesta visita que ha estat guiada per Amor Amorós i en la qual els propis usuaris del centre ocupacional i els monitors del mateix han explicat el funcionament del dia a dia del centre. Ha pogut veure en directe totes i cadascuna de les tasques que els usuaris realitzen al centre. El paper fet a mà, les impressions, les feines de tasques subcontractades, l’espontaneïtat, l’afecte i tantes altres coses que han anat sorgint al llarg de la visita és el que s’ha pogut emportar el cantautor de Cocentaina. Moltes emocions juntes que han acabat amb la interpretació de vàries cançons al menjador del centre ocupacional. Davant tots els usuaris i els treballadors Andreu Valor ha cantat algunes de les seues cançons, entre les quals es trobava la cançó “Tornarem a caure” amb la qual el centre es sent molt identificat.

Amor Amorós, en acabar el concert expressava que “dies com aquestos ens motiven i ens il·lusionen. Veure que persones com Andreu Valor estan tan implicats en aspectes socials faciliten la tasca que es pot estar realitzant en el nostre sector. A una de les seues cançons ens dóna el missatge de que Cada matí, la il·lusió assegura que mai detindrem la sort. Cal marcar el rumb a elegir; no et deixes en mans del destí. Doncs això mateix.
Poques paraules més es poden afegir. Sols ens queda donar les gràcies a Andreu Valor per tot el que ens ha fet sentir i viure. És necessari persones com aquestes en la nostra societat, amb elles de segur que farem un món millor”.

Un primer dia amb Andreu que de segur tindrà continuïtat.

WhatsApp Portal de Xàtiva