Concert de Santa Cecília 2021 a La Llosa de Ranes

153

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El proper dissabte 27 de novembre a les 17h la nostra centenària Societat musical oferirà el Concert de Santa Cecília a l’Auditori municipal Mestre Vicent Tortosa.

A la primera part podrem escoltar el pasdoble Dunia Piris de Rafael Talens seguit del concert per a fagot i orquestra en Fa Major Op 75 de Carl Maria Von Weber (transcripció per a banda d’Iñaki Urkizu) que interpretarà el nostre veí Miquel Huerta Lledó. Després del descans es presentarà als nous alumnes que s’inicien amb el seu instrument en l’Escola de Música Miquel Esparza i a continuació els nous membres que passen a formar part de la banda.

Ja a la segona part podrem escoltar música del compositor David Rivas, natural de Toro (Zamora) qui estarà present al concert i a qui es convidarà a dirigir el seu PAPÁSodoble. A continuació i ja baix la batuta del mestre Rafa Grau interpretaran “La Ruta del Cid” i ¡De Fábula!, una fantasia infantil per a banda i cor per a la qual s’uniran els alumnes de cor de l’escola de música que han estat preparant l’actuació aquestes darreres setmanes amb el professor José Tomàs Estrela.

WhatsApp Portal de Xàtiva