Comunicat del CJX en rebuig de les pitades nazis a Xàtiva

874

«Quan encara no estava desmuntada la Fira hem pogut vore com uns nazis, uns intolerants que defenen un sistema assassí, han omplit les parets de la nostra ciutat de pintades amb l’esvàstica i altra simbologia nazi. Com aquests delinqüents no en tenien prou, també van fer pintades en el vinil de la republicana i lluitadora Patrocini Camús, sent ja la quarta vegada que s’ataca aquest símbol de les dones lluitadores per la llibertat.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva rebutjem aquestes actuacions perquè som conscients de que inciten i fomenten la intolerància, la violència i el crim i no volem que tot açò estiga present als nostres espais públics. Perquè volem una societat diversa, justa i lliure i eixos símbols representen tot el contrari.

Demanem a l’administració pública que aquests actes, que no són simple vandalisme, sinó crims d’odi, no resten impunes. Volem responsables, és necessari que per fer veure que aquests actes, que no són legítims, siguen castigats. Respectem la memòria!»

WhatsApp Portal de Xàtiva