Al passat plenari del dia 25 de gener, el grup municipal Compromís per Canals va preguntar al govern de Partit Popular i Suma’t per l’estat de l’escoleta infantil “la Torre”. En l’anterior legislatura, Compromís va rescatar l’equip de treballadores de l’escoleta infantil, però aquest rescat finalitzarà en acabar aquest mateix curs escolar.

Malgrat que el Partit Popular portava en el seu programa electoral la proposta de municipalitzar l’escoleta infantil, el propi govern conservador ha decidir optar finalment per tornar a licitar el servei.

La portaveu de Compromís, Mai Castells, ha recordat que “Compromís és l’únic partit polític que està realment apostant per una escoleta pública i de qualitat”. Cal recordar, en paraules de Castells que “ja en febrer del 2023, Compromís va proposar l’adhesió a la xarxa d’escoles infantils de la Generalitat per a que fora totalment gratuïta, i l’oposició en bloc hi va votar en contra, incloent-hi l’actual govern de Canals”.

Des de Compromís afirmen que «seguirem treballant per una educació pública al servei de les famílies i per les millors condicions salarials i laborals possibles per a les persones que ho fan possible. Denunciem la hipocresia del govern de Canals, que privatitza el servei i se’n despreocupa«.

WhatsApp Portal de Xàtiva