Canals inicia aquest divendres el programa d’animació infantil “Viu l’estiu jove 2017”

739

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, juntament amb l’Associació Júniors Tau del municipi ha anunciat l’inici aquesta setmana del programa d’activitats d’animació infantil als parcs de Canals, Aiacor i la Torreta. La iniciativa, Viu l’estiu Jove 2017 a Canals, que es desenvolupa per segon any consecutiu, consisteix en la realització d’activitats de caràcter cultural i lúdic dirigides als xiquets i xiquetes entre els 3 i els 12 anys.

En aquest sentit, com ha informat el regidor de l’àrea, Ricardo Requena, el programa d’animació infantil començarà aquest divendres al parc junt l’Escoleta Infantil la Torreta, de 17,30 a 20 hores i al parc 3 d’abril d’Aiacor de 18 a 20,30 hores.

Les activitats d’animació i música en els parcs infantils es reprendran el divendres 9 de juny al parc del Pavelló Ricardo Tormo, de 18 a 20,30 hores. El divendres, 16 de juny, serà el torn del parc Jaume I de 18 a 20,30 hores. El parc Papa Calixte III acollirà l’animació festiva el divendres 23 de juny, de 18 a 20,30 hores. Finalment, el parc dels Fornets, tancarà aquesta iniciativa el divendres 30 de juny, de 18 a 20,30 hores.

Requena ha manifestat al respecte que gràcies a la gran rebuda d’aquesta acció l’any passat, enguany la regidoria “s’ha proposat ampliar de 4 a 6 els parcs on es duran a terme les animacions i ha acabat agraint als Juniors Tau Canals el seu suport en aquesta dinàmica”.

WhatsApp Portal de Xàtiva