Canals acull les sessions formatives del programa Xarxa ADL de Divalterra

257

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’Ajuntament de Canals s’ha adherit al projecte Xarxa (Xarxa d’agències d’ocupació i desenvolupament local de la província de Valencia) promogut per l’empresa pública de la Diputació de València, Divalterra. L’adhesió a aquesta xarxa, que va ser aprovat per tota la corporació municipal en el passat ple, suposarà que Canals puga beneficiar-se, entre d’altres, d’una sèrie d’accions formatives per als ADL (Agents de Desenvolupament Local) que Divalterra està programant amb l’objectiu que coneguen a fons el funcionament de les eines digitals de gestió i promoció que s’inclouen en el projecte Xarxa.

A este respecte, el proper dijous 6 d’abril, aquesta acció formativa arribarà a Canals. Concretament a la Casa de la Cultura Ca Don José on es reuniran tots els agents de les diferents poblacions de la comarca de la Costera adherits a aquesta acció formativa.

En aquest sentit, el director de l’Àrea d’Estudis i Planificació Estratègica, Miguel Ángel Ferri ha indicat que “aquesta iniciativa de Divalterra suposa la integració al treball en xarxa d’una gran quantitat de municipis xicotets que a partir d’ara comptaran amb un suport i coordinació a nivell provincial”.

Durant les sessions formatives es farà un ampli repàs dels serveis que Divalterra ofereix als ADL, tant pel que fa a assessorament tècnic per a l’engegada d’iniciatives lligades al desenvolupament local i la generació d’informes i estadístiques, com en la part relacionada amb les eines online dissenyades per a la Xarxa ADL.

Ricardo Requena, regidor delegat de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals, al respecte d’aquesta proposta d’adhesió que va aprovar el plenari el darrer dijous, afirmava que “l’entorn de gestió de les eines ADL que es posen a la disposició dels usuaris està composat per un portal web, amb informació general sobre la Xarxa ADL, ocupació, empresa, emprenedoria, així com notícies destacades sobre les activitats dutes a terme pels ADL de la xarxa, fent interessantíssim que Canals estiga immersa en el projecte que Diputació tira endavant en aquests moments”. Gràcies a aquest programa, “que no té cap cost per al nostre Ajuntament” comenta Requena, és coordinarà i oferirà suport tècnic als ADLs dels municipis valencians, “formant-los, assessorant-los, impulsant projectes comuns i promovent possibles col·laboracions; a més d’oferir servei d’ADL a municipis que manquen d’ell”.

WhatsApp Portal de Xàtiva