Caixa Ontinyent signa un acord amb Iberdrola per subministrar energia 100% renovable

L'entitat aplica sistemes de gestió encaminats a la sostenibilitat ambiental

481

Solopizza Xàtiva

Centelys

Caixa Ontinyent va signar el passat 28 d’abril un acord amb Iberdrola perquè el subministrament de la seua energia siga 100% renovable en la nova seu central, en les seues 48 oficines i en els centres d’obra social que l’entitat gestiona directament.

A més, es va adquirir el compromís per part de l’entitat perquè les futures contractacions d’electricitat estiguen també Certificades amb Garantia d’Origen 100% renovable, i s’estudiaran les característiques específiques de cada oficina o edifici per a optimitzar recursos.

L’acord es va signar entre Iberdrola, representat pel seu Delegat Comercial a la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, i Caixa Ontinyent, representada pel Cap d’Operacions i Mitjans, Vicente Sanchis.

Tal com va explicar Vicente Sanchis, ”conforme al nostre compromís amb el medi ambient, hem optat per contractar energia renovable, és a dir, procedent al 100% de fonts netes, que respecten el medi ambient i eviten les emissions de CO2 i altres gasos contaminants. En aquest sentit, Iberdrola és el proveïdor que majors garanties ens oferia quant a subministrament procedent d’aquestes fonts per a tots els nostres centres i oficines”.

Per la seua banda, Joaquín Longares va manifestar que és una “satisfacció contribuir juntament amb Caixa Ontinyent a la protecció del medi ambient, ratificant així el ferm compromís d’Iberdrola per un model energètic més sostenible i amb més energies renovables”.

Caixa Ontinyent manté una política de responsabilitat social en la qual inclou el seu compromís amb el medi ambient. Una de les seues línies d’actuació estratègiques és l’aplicació de sistemes de gestió ambiental encaminats a reducció de paper, racionalització dels consums energètics i foment de la reutilització, reciclatge i gestió de residus.

WhatsApp Portal de Xàtiva