Solopizza Xàtiva

El passat mes d’abril, Aspromivise va posar en marxa el club d’Oci amb resultats molt satisfactoris. Un treball que ha tingut continuïtat després de l’estiu i que ha donat peu a que el 26 d’octubre es reiniciara amb una nova eixida.

En aquest programa que ofereix Aspromivise actualment participen 23 usuaris/es i 9 voluntaris/es, formant un grup interessant de cara a que aquesta nova iniciativa de l’associació es mantinga en el temps.

La primera sortida d’aquest curs va consistir en una passejada per Xàtiva amb el Tren Turístic, visita al Castell i un berenar amb amics i bona companyia.

Un dels membres del curs i usuari també del centre ocupacional, Sergi Garés, comentava que “per a mi el Club és una oportunitat per sortir amb els meus companys i conèixer gent nova. M’encanta participar i ser partícip de l’oci d’una societat que volem siga més inclusiva”. Per la seva part, Ismael Garcia, un dels altres membres del grup, en preguntar-li per aquest nou recurs diea que “m’agrada sortir amb el club perquè ho passe molt bé i puc veure els meus amics. A la visita al Castell ho vaig passar molt bé i tinc moltes ganes de tornar a sortir amb el Club.

Una iniciativa amb un gran caràcter inclusiu, de donar oportunitats d’oci al col·lectiu en el que treballa Aspromivise i que de segur donarà més que parlar en el futur.

WhatsApp Portal de Xàtiva