Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Comunicat C.E. La Vespa de Novetlè

Novetlè, és un poble menut d’uns 800 habitants aproximadament, a pesar d’això, l’Ajuntament amb l’ajuda d’alguns veïns amants de l’esport, començaren a organitzar la Volta a Peu a Novetlè, una de les més antigues de la zona.

Anys després, allà cap a l’any 2008, amb l’augment de proves d’aquest tipus i les ganes de participar a diferents curses, es creava el Club Esportiu La Vespa de Novetlè. Per a molts que no ho sapiguen, el nom de La Vespa va sorgir de la similitut dels colors de l’insecte, ja que son compartits amb l’escut del nostre poble.

A dia de hui, hem fet molts amics i hem creixcut d’una manera inesperada, ja no siguem aquell xicotet grup de Novetlè que es llançaren amb la creació del club, però açò no significa que siguem un club de desconeguts, tot el contrari, a pesar d’haver membres de diferents pobles, hem creat un fort vincle d’amistat que va més enllà de sols l’esport.

Desde la creació del club, ens hem vist molt involucrats amb l’organització de la Volta a Peu a Novetlè, ja que siguem esportistes que participem a moltes curses per molts llocs diferents, anem fent amics allà on anem, intentem respondre bé davant l’organització d’altres curses amb la nostra participació ja que ens agrada rebre el mateix afecte, escoltem a altres amics amb les seues opinions, observem el que ens pareix genial d’altres curses, tot açò en conjunt fa que el club puga aportar el seu granet d’arena en l’organització de la Volta a Peu a Novetlè.

Possiblement, la Volta a Peu a Novetlè, no siga una cursa de molt de prestigi, però l’esforç amb els preparatius, la il•lusió i les ganes de treballar que tenim per vore feliços a tots els participants, fa que al menys molta gent siga agraïda i tinga una bona resposta amb la participació d’aquesta prova, molts clubs amics responen també molt bé animant als seus membres a participar a Novetlè, perque ens coneixen bé i saben el que els aportem quan son ells els organitzadors.

En aquests temps, en el que les curses populars estant veient-se un tant reduïdes per diferents motius, siguem capaços de reunir a molts participants i ser una de les curses d’estiu amb major participació de la zona, corredors tant de bon nivell, com de de gent amb ganes de gaudir i passar-ho bé, de corredors habituals i no tant habituals a les curses, aixó significa que les coses es fan bé i els no habituals s’animen a estar junt a nosaltres.

La Volta a Peu a Novetlè és una cursa que es celebra diumenge abans de començar les festes del poble a finals d’agost, aquest any la 36ª edició serà aquest diumenge 28.
És una cursa entretinguda, d’uns 6,5 kms aproximadament, de dos voltes al mateix recorregut afegint en la segona volta la pujada i baixada al cemeteri, és molt ràpida, malgrat tindre aquesta pujada, apta per a tota la gent, de fet, l’edat mínima per a participar és de 14 anys.

Desde l’Ajuntament i l’esforç de la Vespa, no deixem de treballar cada any per intentar millorar, per a que els participants se’n vagen feliços, satisfets, amb ganes de tornar i d’animar a altres amics. El preu d’inscripció te tant sòls un cost de 2€, desde la Vespa sempre hem intentant fomentar a la nostra cursa un preu mínim per al corredor que ni tant sòls acaba de cobrir les despeses de l’organització de l’event, qui és organitzador això ho sap bé. La nostra intenció és el bé del corredor i rebre una bona resposta per part de tota la gent, que la participació no deixe d’augmentar cada any i que vaja agafant un prestigi important, com a una cursa amb un preu del que ja no és sol veure, una cursa ràpida, divertida per a tots els públics, una cursa de la qual per tant sols 2€ tens tot el que una cursa puga oferir i més.

La prova serà a les 9:30h i la prova de xiquets a les 10:30h, les inscripcions infantils seran gratuïtes els mateix dia, des d’ací volem animar a tots els menuts a participar i als pares a que els animen i acompanyen.

Ja per acabar, volem agraïr a totes les empreses que s’han disposat a ajudar-nos, tant locals com no locals, podrem recollir el dorsal els inscrits abans de les 13h del divendres a Decathlon Xàtiva, en horaris de divendres vesprada (17h-21h), dissabte matí (11h-14h) i vesprada (17h-20h), la resta es prodran recollir el dia de la cursa; contarem amb una txaranga que ens animarà, per on passarem fins a 4 vegades, detall conmemoratiu per a tots els participants, rosquilletes (Finas Horneados), dolços (Cobopa), tindrem 300 tarrets de mel de xicotet tamany (Mel l’Alqueria – Novetlè), 300 botelles de vidre (Vidrios San Miguel), 24 botelles d’oli d’oliva (El Campiñero), massatge gratuït per als guanyadors de cada categoria (Rafa Monzó Quiromassatge), pizza gratuïta per als tres primers classificats locals masculí i femení (Solopizza Xàtiva), contarem amb fotografies de la mà de @runniafotografia89 i d’algú més segur.

En fi… qué més podem dir? Qué s’animeu a vindre a participar, a acompanyar, a animar, a fer tant la gent de Novetlè com la que no, un dia important per a tots, perqué tots formem part de la Volta a Peu a Novetlè.

Vos esperem.

WhatsApp Portal de Xàtiva