Sopar de la delegació d’àrbitres de la Ribera

Amb aquest acte queda per conclosa la temporada arbitral

La delegació d’àrbitres de la Ribera va realitzar el passat dissabte el sopar de final de temporada als Salons Palasiet de Xàtiva, on es van reunir els membres del col·lectiu per a donar per conclosa la temporada i lliurar els guardons aconseguits.
A l’acte assistí el vocal del Comitè Tècnic d’àrbitres, José Palop, així com distints delegats d’altres delegacions com la d’Alcoi o la de Camp de Morvedre, que acompanyaren al delegat de la delegació de la Ribera, Javier Moscardó Pons.

Després del sopar es repartí un conjunt d’entrenament a tots els àrbitres assistents, i a continuació es procedí al lliurament dels diplomes als nous àrbitres i dels reconeixements, que reberen els col·laboradors Gustavo Sánchez , Vicente Fillol i Diego Gómez. Com a colofó a l’acte, es repartiren els trofeus entre els àrbitres que han aconseguit ascendir de categoria en aquesta temporada:

Ascens a la 1ª regional:
Bodjan Cocan, Joan (Carlet)
Palmi Revert, Antoni (Moixent)

Ascens a la Regional Preferent:
González Peris, Jonathan (Alcàntera del Xúquer)
Lagardera Ventura, José Luis (Xàtiva)

Ascens assistent a Tercera Divisió:
Bolufer Rioja, Quique (L’Alcúdia de Crespins)

Ascens a 2ª Divisió B:
Fernández Vidal, Francisco Javier (Alzira)

Amb aquest sopar queda per conclosa la temporada arbitral, encara que a finals d’aquest mes els assistents de 3ª i de la 2ª B, així com els àrbitres de la 3ª i de la Preferent acudiran a l’Alfàs el Pi per a passar les proves inicials, esperant que comence la nova temporada.

Un comentario sobre “Sopar de la delegació d’àrbitres de la Ribera”

  1. Enorabuena a todos los ascensos, y ahora a volver a pasar las pruebas físicas y demás por segunda vez. Animo y suerte a todos, porque este colectivo está muy mal visto, por la gente.Siempre sois los malos de todo, lor árbitros.

Los comentarios están cerrados.