Sopar d’estiu de l’Institut d’Estudis de la Vall

Tindrà lloc el 13 de juliol a Bocairent

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha organitzat el segon sopar de “l’IEVA a la fresca», que tindrà lloc divendres 13 de juliol al Centre d’Interpretació Turística de Bocairent. D’esta manera, proposa enguany també una activitat estiuenca que és, en realitat, «una versió lleugera d’una altra de les nostres convocatòries anuals», afirmen des de l’organització. Si cada hivern celebren un sopar de socis, obert a qualsevol persona que s’hi vulga acostar i en què es lliura el premi Fer Comarca, a l’estiu el reconverteixen en una trobada més desimbolta i lúdica.

Seguint l’exemple que tan bons resultats va donar l’any passat, convoquen als socis, i també a tot lo món que ho trobe profitós, a ajuntar-se en un sopar al ras, a la fresca de les nits. «Una trobada pel simple gust de xarrar i passar les hores en bona companyia«, assenyalen des de l’IEVA.

El preu del sopar és de 10 euros i caldrà reservar les places a través dels telèfons 661359688 i 615986919.

A la festa estarà el musicòleg Josep V. Frechina, qui abans de sopar presentarà la revista de música i cultura popular ‘Caramella’ que ell coordina. Això serà a les 19.30 hores al mateix espai.

 

Foto: www.viajarenfamilia.net