Pau Mascarós encapçalarà la llista de Bloc-Compromís per Senyera a les pròximes eleccions

El candidat tindrà darrere un grup de persones capaç d’entusiasmar la població i amb un projecte engrescador basat en la transparència i la pluralitat

La formació presentarà als comicis una llista totalment renovada i integrada, especialment, per persones joves i amb implicació social al municipi

La recent constituïda assemblea del Bloc-Compromís per Senyera ha escollit Pau Mascarós com a candidat a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig. Aquesta elecció respon a l’objectiu de creació d’un projecte per a treballar pel poble des d’un punt de vista d’esquerres, nacionalista i valencià. “Fa anys que, en l’àmbit personal, faig coses amb el poble i per al poble, ja és hora passar a l’acció i treballar des de dins. Estime Senyera i el meu desig és treballar per fer-la encara millor, vull entrar a la corporació municipal però, sobretot, vull obrir les portes de l’Ajuntament i que els ciutadans se senten realment representats cada dia de l’any i no només quan s’acosten les eleccions”, ha expressat el candidat.

La creació del grup sota la marca Bloc-Compromís per Senyera ha encetat un camí de treball i compromís que ha començat en gener de 2011, que tindrà un objectiu immediat el 22 de maig però que mira cap al futur. “La meua candidatura no seria possible sense el suport d’aquest grup que acabem de constituir i que és la base d’un projecte que mira endavant i que pretén treballar de manera unida”, ha explicat Pau Mascarós.

El grup que hi ha darrere de Pau Mascarós està integrat per persones fonamentalment joves, molt implicades en l’activitat social i cultural del poble i procedents d’un àmbit laboral ben divers: el periodisme, la docència, la música o la construcció.

Entre els objectius més immediats del seu projecte municipal està la transparència i la participació. Bloc-Compromís per Senyera vol destapar el llençol que ha cobert durant anys l’Ajuntament de Senyera i mostrar al poble tot el que s’hi cou dins. “Perquè un ajuntament no està format només per l’alcalde i els regidors sinó també per tots els ciutadans que hi viuen; tots tenim el dret de saber, d’opinar i sobretot de fer i desfer allà on realment és casa nostra”, ha explicat Pau Mascarós.

El programa electoral que presentarà Bloc-Compromís per Senyera de cara a les eleccions municipals 2011 estarà basat en propostes austeres (tenint en compte l’actual situació de crisi) però sobretot en les necessitats de la gent. “Som joves, vivim al poble i sabem quines mancances té Senyera. No ens fa falta estudiar molt per saber que el poble necessita un canvi i idees tampoc no ens en falten. Estem convençuts que els senyeruts i les senyerudes ens donaran el suport que necessitem per dur endavant el nostre projecte”, continua el candidat nacionalista. De fet, la formació ja ha encetat una campanya en la xarxa social Facebook per tal de donar-se a conèixer i per a recollir les propostes de la gent.

Des d’ara i fins a les eleccions, Bloc-Compromís per Senyera organitzarà un seguit d’actes als carrers del poble dels quals anirem informant.

Perfil del candidat
Pau Mascarós i Alandes (1984) és llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va acabar els seus estudis a la Università Federico II di Napoli i durant dos anys ha treballat com a veterinari en una clínica privada (C.V. Potes) de Castelló de la Ribera. Actualment amplia els seus estudis amb la realització del màster en Gestió i Seguretat Alimentària de la Universitat Politècnica de València.