La màgia arriba de nou a El Genovés

Bàsquet GenovesJa està ací una nova edició, concretament la vuitena, de l’espectacular torneig cadel del Genovés que aquest any és INTERNACIONAL.

Tal i com podeu vore en la nostra web, hem posat el cartell de l’esdeveniment que us portarà a la pàgina web on s’informa de tots els partits amb els seus horaris. També podeu vore les fotos dels quatre equips participants: DKV Joventut, València B.C., l’equip txec BCM Ostrava i els nostres amics del C.B. Genovés.

Per a nosaltres és tot un plaer i ja una tradició acudir a aquest torneig on podrem vore, de nou, molt bon bàsquet i gran part del futur del bàsquet nacional i, enguany, internacional.

Divendres, el torneig arranca amb un apassionant partit a les 17:30 entre el Valencia B.C i el Joventut de Badalona i la competició durarà tot el cap de setmana fins al diumenge 12:00 hrs quan es jugarà la gran final en el pavelló municipal del Genovés, al descans, com sempre tindrem la esperada i divertida actuació dels babys del club de La Costera.

Desde ací les nostres felicitacions al C.B. Genovés per organitzar, de nou, aquest apassionant torneig i en especial als nostres amics David, Salva i Pasqual.

Aquest cap de setmana ens veiem tots al Genovés!!!