Ontinyent: El VAO-El Teler guanya el seu segon partit i és líder en solitari

Diumenge passat i contra el CV Nazaret, els d’Ontinyent guanyaven el seu segon partit en la lliga de 1a Autonòmica Masculina Sènior, col·locant-se d’esta manera líders en solitari de la categoria.

El partit enfrontava dos dels tres favorits a jugar la fasse d’ascens a final de temporada, i encara que el resultat (3-0) puga indicar que va estar un encontre fàcil, els dos equips jugaren a un nivell molt alt.

En el primer set, tots dos equips mostraren el que serien les seues armes: una gran defensa de pert dels valencians, i molta varietat ofensiva pels d’Onitnyent. El set se l’endugueren els del VAO- El Teler perquè van ser els qui menys van fallar en els punts finals i decisius.

Ja en el segon set, els jugadors del CV Nazaret tingueren una davallada psicològica que no desaprofitaren els locals, endossant-los una bona diferència de punts que serien insalvables per als de la capital.

Finalment, el tercer set mostrà dos equips més igualats en forces, lluitant cada pilota com si fóra l’última del partit, i amb certs errors provocats per la tensió de guanyar en cas d’uns, i de seguir en el partit per als altres. El set acabà amb una puntuació de 27-25 per als locals, en un punt que guanyaren per insistència en defensa.

Vicent Alfonso, jugador del VAO-El Teler, comentava que “ha estat un partit dur, que ens ha obligat a estar concentrats en tot moment i ens hem de felicitar per no haver perdut cap set en els dos partits que duguem fins ara”.
Arranca la lliga local VAO 2009-2010

Dissabte passat es disputava la primera jornada de la lliga local del VAO. Una lliga que enguany compta amb 6 equips.

No va haver sorpreses en aquesta primera jornada i els favorits s’imposaren amb molta claritat als seus rivals.

En el primer partit, Blanc Mobles va perdre per 3 sets a 0 amb Indianos. Els jugadors de Blanc Mobles solament oposaren resistència en el primer set, mentre que en els altres dos, Indianos s’imposaven sense massa dificultats. En aquest partit es va evidenciar la bona forma d’uns i la falta de ritme de competició dels altres.

En el segon partit, el Regalos Vaello es va imposar sense cap problema a l’AVM l’Olleria, que va posar molt d’entussiasme i que apunta molt bones maneres de cara a la lliga que comença.

Finalment, el partit entre Pirámide Unilevante Banyeres i Gire Ontinyent, es va ajornar.