Sandra Chirlaque convocada per a la Selecció Nacional Absoluta disputarà l’internacional d’Hongria

barbara-salinas En la 4a Jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor el club xativí cau davant del C.B. Torrejón Saglas Paracuellos 6-1

La jugadora Sandra Chirlaque, pertanyent al Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- entre el 15 i 18 d’octubre, l’Internacional de Guatemala, pertanyent al rànquing BWF World Rànquing, on es va proclamar Campiona en la categoria d’Individual Femení; va obtindre a més la segona plaça en la modalitat de Dobles Mixtos junt amb el seu company Alejandro Barriga del Club Alacant.
Sandra, integrant de la Selecció Absoluta convocada per la Federació Espanyola, disputarà l’internacional d’Hongria que es disputarà entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre.
Dissabte passat 24 d’octubre el Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- es van desplaçar a Torrejón d’Ardoz on s’enfrontarà en la 4a Jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor al C.B. Torrejón Saglas Paracuellos, l’equip xativí tenia un difícil encontre al ser este un dels equips més potents del grup B que aspira a quedar primer de grup. El club xativí va aconseguir un dels punts en joc, el corresponent al dobles mixtos on Javier Cardós / Inma Aparicio es van imposar a Jesús Lorenzo / Sarh Thomas en un intens partit a tres sets per 23-21 / 18-21 / 18/21; sent el resultat final de l’encontre 6-1 a favor de l’equip local.
Molt bons els resultats dels jugadors del C.B. Xàtiva –València, Terra i Mar- Sub-15, David Cervelló, Bárbara Salinas i Anna Feliu; i Sub-17, David Siles i Cristian Vera, que com a integrant de la Selecció Valenciana van participar en el GP Sub-15 i Sub-17 que es va disputar a Huelva el passat cap de setmana.
En la Categoria Sub-15, Bárbara Salinas i David Cervelló, es proclamaven campions en la modalitat de dobles mixtos; per la seua banda Anna Feliu, formant parella amb Lucía Martos d’Andalusia, van ser terceres en el doble femení.
En individual masculí, en quadro final, David Cervelló en octaus, va tindre la mala sort d’enfrontar-se a què finalment quedaria subcampió en la modalitat, quedant així en el nové lloc. En individual femení Bárbara Salinas i Anna Feliu, queien en octaus de final.
En Sub-17 David Siles va ser quint al perdre en quarts davant del campió Mathius Rofe, per la seua banda Cristian Vera va tindre la mala fortuna de tindre que enfrontar-se en el seu grup de prèvies als que disputarien la final en la modalitat d’individual no aconseguint la classificació en el quadro final, encara que cal destacar els partits que va disputar, per la intensitat i qualitat de joc, tant davant del ja citat Mathius Rofe com davant d’Adrián Martínez que seria finalment el subcampió.
L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana inclou dos esdeveniments esportius, dissabte que ve dia 31, es disputarà en el Pavelló Municipal d’Aspe la 1a Jornada dels XXVIII Jocs Escolars en la categoria Sub-15 i la modalitat d’individuals, està prevista la participació dels jóvens jugadors Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- i de l’Escola Municipal de Bàdminton, serà una bona oportunitat per a contrastar el nivell de joc en este va iniciar de temporada. Este mateix dissabte però a Granollers es disputa una prova valedora per al Rànquing Nacional Absolut, classificatori per al Campionat d’Espanya, a què està previst assistisquen jugadors del club xativí, buscant aconseguir els primers llocs i els punts corresponents.