L’alcalde i el regidor d’Esports de L’Olleria reben Fernando Arjona

Li entregaven la medalla de plata al mèrit esportiu el passat 2 de maig

L’alcalde de L’Olleria, José Vidal i el regidor d’Esports, Vicente Oviedo han rebut en l’Ajuntament a Fernando Arjona, entrenador i coordinador de les Escoles Esportives Municipals de Taekwondo de L’Olleria que rebia la medalla de plata al mèrit esportiu dijous passat en la Nucia en la Gala dels Premis Nacionals de la Real Federació Espanyola de Taekwondo. Tant l’alcalde com el regidor han felicitat Arjona destacant “la seua gran professionalitat i qualitat humana”.

José Vidal comentava “el gran orgull que és per a L’Olleria el comptar amb Fernando que ha portat el nom del nostre poble per tota la geografia espanyola i que treballa de manera incansable perquè els seus alumnes siguen els millors, per això, hui li felicitem no sols per esta medalla de plata que tant es mereix sinó també per la dedicació en les Escoles Esportives municipals de Taekwondo del nostre municipi”.

També Vicente Oviedo destacava este gran treball al capdavant de les Escoles i comentava que “l’últim exemple del seu treball, professionalitat i constància amb els seus alumnes ho trobem fa a penes uns dies, en Estela Oltra i David Tolsá que aconseguien medalla, concretament David Tolsá guanyava l’or en el Campionat Autonòmic de Taekwondo i Estela Oltra el bronze el passat 20 d’abril”.

Per la seua banda, Fernando Arjona agraïa les felicitacions de l’alcalde i el regidor d’Esports i expressava la seua satisfacció i agraïment “a la Federació Espanyola de Taekwondo per esta medalla a tota una vida, 33 anys, dedicada al taekwondo”.