Rodríguez i Rus signen un conveni pel qual la Diputació invertirà 150.000 euros a Ontinyent

S’estabilitzarà el talús adjacent a l’Escola d’Adults i s’urbanitzarà l’espai obert de la plaça Ovidi Montllor

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de la Diputació de València, Alfonso Rus, han signat un conveni entre ambdues entitats que permetrà realitzar obres a la ciutat per valor de 150.000 euros. En concret el conveni contempla dues actuacions llargament reivindicades: l’estabilització del talús adjacent a l’Escola d’Adults, amb al voltant de 70.000 euros, i la urbanització de l’espai obert de la Plaça Ovidi Montllor amb al voltant de 80.000. Jorge Rodríguez explicava que es tracta dues actuacions importants: “El talús de l’EPA perquè era una actuació necessària per dotar de més seguretat esta zona, i la urbanització a la Plaça Ovidi Montllor perquè és una demanda històrica dels veïns d’aquesta plaça, que venien reclamant des de fa anys esta actuació”, destacava el primer edil.

Les obres es finançaran amb fons corresponents a la partida de Presidència, al marge dels programes ordinaris de l’ens provincial (com ara el Pla Provincial d’Obres i Serveis) de què ja participa la ciutat. L’acte de signatura, que ha tingut lloc a la seu de la institució provincial a València, s’ha desenvolupat en un clima que l’Alcalde d’Ontinyent qualificava de “molt cordial i positiu”, i ve a ratificar el compromís obtingut per Jorge Rodríguez d’Alfonso Rus en una reunió mantinguda entre ambdós càrrecs el passat mes de desembre, a la qual l’Alcalde va demanar la realització de millores a les infrastructures de la ciutat.

Jorge Rodríguez, incidia en que “si alguna cosa hem tingut clara des del primer dia, és que si ens quedem al despatx esperant que les administracions invertisquen a Ontinyent, no aconseguirem res. La situació econòmica de les administracions sabem que és difícil, però anem a seguir portant les nostres reivindicacions i demandes on calga, perquè és només així com es poden aconseguir inversions per a la ciutat”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.