Antonio Omar i José Ortega campions de dobles masculí en la Prova del Circuit Nacional de Saragossa

cbx2009-2010-2-de-56anton
Bones classificacions dels veterans xativins en el Rànquing Autonòmic

Bones classificacions dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- que van disputar dissabte passat 6 de març a Saragossa la Prova del Circuit Nacional de Bàdminton valedora per al rànquing nacional. La parella xativina Antonio Olmedo / José Ortega es van proclamar campions en dobles masculí, en doble femení Cristina Muñoz / Sandra Vera van ser terceres i en dobles mixtos Cristina Muñoz / Iván Gallardo, de Xàtiva/Eivissa, van ser quintes i Sandra Vera / Andrés Climent sextos.
En el Pavelló de Tecnificació d’Alacant, es va disputar també el dissabte dia 6 la 4a i última Jornada dels XXVIII Jocs Esportius de la Categoria Sub-17, amb la que es donava fi a les classificacions del Rànquing Autonòmic. Els jóvens jugadors que van participar en esta intensa matinal esportiva van barallar cada punt i es van veure partits molt interessants. Pel que fa a la representació xativina cal destacar a la parella José Manuel Ferre / Guillem Clar que van ser tercers en dobles masculí, Anna Feliu / Inés Sánchez, de Xàtiva/Alacant, segones en dobles femení i Bárbara Salinas / Lara Garrido, de Xàtiva/Alacant, terceres en la mateixa modalitat, finalment en dobles mixtos es van classificar en tercer lloc Anna Feliu /Guillem Clar.
Al mateix temps els preseleccionats Sub-17, Cristian Vera, David Siles, Josep Pérez i María Solves integrats en el grup específic de treball de cara a conformar la Selecció Autonòmica, van tindre una jornada d’entrenament, dirigida pel tècnic del Centre de Tecnificació d’Alacant, Arturo Ruiz.
cbx2009-2010-9-de-56joseEl diumenge dia 7 es va disputar la 6a Jornada Rànquing Autonòmic de Veterans en el Pavelló Municipal de Benissa tancant amb esta les competicions del Rànquing Autonòmic, finalitzada la jornada es va fer entrega dels trofeus als campions de cada modalitat. Pel que fa a la representació xativina cal destacar: el primer lloc de Carlos Martínez sent el campió en individual masculí C; Vicente Ferrer / Quique Ureña van ser els campions en dobles A, i Carlos Martínez / Francisco Vergara es van proclamar campions en dobles C; en dobles femení Rosa Giménez / Mª Loli López, de Xàtiva/El El Campello, van ser les campiones i finalment en dobles mixtos van ser subcampions Antonia Jiménez / Carlos Martínez.
L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou la 4a Jornada de la Competició Provincial de la categoria Sub-13, en la modalitat d’individuals, corresponent als XXVIII Jocs Escolars, que en el cas de la província de València es disputaren dissabte que ve dia 13 en el Pavelló del Col·legi Ramiro Jover de València, a la finalització del qual es farà entrega dels trofeus als campions.