III Congrés de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida

revista-ieva-2010-mail-1

Els propers 12,13 i 14 de març la localitat de l’Olleria acollirà la tercera edició del congrés que organitza l’IEVA, amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat. Les gairebé 300 persones inscrites podran gaudir de 50 comunicacions,12 ponències i 4 taules rodones, a través de les quals es tractaran temàtiques com l’economia i el territori, les festes, el medi ambient, la salut, la comunicació social, la llengua i la literatura, la història, o l’educació.

El congrés donarà prioritat a l’enfoc comarcal d’estos temes amb propostes com «El patrimoni industrial de la Vall d’Albaida«, «Ontinyentins a Mauthaussen«, o «Aproximació als riuraus de la Vall d’Albaida«, sense deixar de banda qüestions de prisma més general, com les ponències dedicades a l’escriptor i gramàtic Enric Valor, o a les tècniques de reproducció assistida.

El congrés es completarà amb activitats culturals: exposicions de fotografies, presentació de llibres, la posada en escena de l’espectacle «Carmen» de Bambalina o l’actuació del cantaor Pep Botifarra. Al pdf adjunt pots trobar tota la informació.