La Diputació concedeix una bestreta extraordinària a Albaida per a liquidar pagaments pendents

El president Jorge Rodríguez signa una ajuda econòmica de 100.000 euros amb l’alcalde Josep Antoni Albert

La Diputació de València ha aprovat concedir 100.000 euros a l’Ajuntament d’Albaida, corresponents al pressupost de 2016, per a esmenar els pagaments pendents que té el municipi de la Vall d’Albaida.

El decret del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, es basa en la concessió d’un préstec extraordinari a Albaida que es descomptarà de les bestretes mensuals del pròxim any.

D’aquesta manera, el consistori podrà realitzar la liquidació pendent en els seus comptes d’anys anteriors així com abonar als treballadors locals els pagaments endarrerits en les seues nòmines.

L’alcalde de la localitat, Josep Antoni Albert, ha agraït a la institució provincial el suport prestat, i ha assenyalat que “gràcies a aquesta ajuda anem a poder cobrir els pagaments que l’ajuntament té pendents i tenir liquiditat per a començar el nou exercici amb major lleugeresa”.

En aquesta línia, el primer edil ha volgut destacar la “gran rapidesa a concedir-nos l’ajuda així com la gran accessibilitat tant del president com del diputat d’Hisenda, Toni Gaspar”.